Viden er den vigtigste ingrediens

Niels Axel Nielsen, Jan Eiersted Molzen, Stine Kruse, Ane Holck, Anders Permin, Karsten Kryger, Morten Andersen, Birgit Bønsager, Peder Fode, Anne S. Meyer, Egon Bech Hansen

Research output: Book/ReportReport

147 Downloads (Pure)

Abstract

Vi bliver flere på kloden, og stadig flere flytter fra landet til byerne. Begge tendenser betyder, at efterspørgslen efter ingredienser vokser. Blandt andet fordi der
bliver stadig større behov for, at fødevarer kan holde sig i længere tid, men også fordi kravene om sundere fødevarer og bedre udnyttelse af ressourcerne vokser. Selvom ingredienser i forvejen er en dansk succeshistorie, kræver det forskning, uddannelse og innovation at udnytte de nye vækstmuligheder.
Original languageDanish
PublisherTechnical University of Denmark
Number of pages27
Publication statusPublished - 2016

Cite this

Nielsen, Niels Axel ; Molzen, Jan Eiersted ; Kruse, Stine ; Holck, Ane ; Permin, Anders ; Kryger, Karsten ; Andersen, Morten ; Bønsager, Birgit ; Fode, Peder ; Meyer, Anne S. ; Hansen, Egon Bech. / Viden er den vigtigste ingrediens. Technical University of Denmark, 2016. 27 p.
@book{54d53b29ef9b4312997853b9efbfc1a8,
title = "Viden er den vigtigste ingrediens",
abstract = "Vi bliver flere p{\aa} kloden, og stadig flere flytter fra landet til byerne. Begge tendenser betyder, at eftersp{\o}rgslen efter ingredienser vokser. Blandt andet fordi der bliver stadig st{\o}rre behov for, at f{\o}devarer kan holde sig i l{\ae}ngere tid, men ogs{\aa} fordi kravene om sundere f{\o}devarer og bedre udnyttelse af ressourcerne vokser. Selvom ingredienser i forvejen er en dansk succes historie, kr{\ae}ver det forskning, uddannelse og innovation at udnytte de nye v{\ae}kstmuligheder.",
author = "Nielsen, {Niels Axel} and Molzen, {Jan Eiersted} and Stine Kruse and Ane Holck and Anders Permin and Karsten Kryger and Morten Andersen and Birgit B{\o}nsager and Peder Fode and Meyer, {Anne S.} and Hansen, {Egon Bech}",
year = "2016",
language = "Dansk",
publisher = "Technical University of Denmark",

}

Nielsen, NA, Molzen, JE, Kruse, S, Holck, A, Permin, A, Kryger, K, Andersen, M, Bønsager, B, Fode, P, Meyer, AS & Hansen, EB 2016, Viden er den vigtigste ingrediens. Technical University of Denmark.

Viden er den vigtigste ingrediens. / Nielsen, Niels Axel; Molzen, Jan Eiersted; Kruse, Stine; Holck, Ane; Permin, Anders; Kryger, Karsten; Andersen, Morten; Bønsager, Birgit; Fode, Peder; Meyer, Anne S.; Hansen, Egon Bech.

Technical University of Denmark, 2016. 27 p.

Research output: Book/ReportReport

TY - RPRT

T1 - Viden er den vigtigste ingrediens

AU - Nielsen, Niels Axel

AU - Molzen, Jan Eiersted

AU - Kruse, Stine

AU - Holck, Ane

AU - Permin, Anders

AU - Kryger, Karsten

AU - Andersen, Morten

AU - Bønsager, Birgit

AU - Fode, Peder

AU - Meyer, Anne S.

AU - Hansen, Egon Bech

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Vi bliver flere på kloden, og stadig flere flytter fra landet til byerne. Begge tendenser betyder, at efterspørgslen efter ingredienser vokser. Blandt andet fordi der bliver stadig større behov for, at fødevarer kan holde sig i længere tid, men også fordi kravene om sundere fødevarer og bedre udnyttelse af ressourcerne vokser. Selvom ingredienser i forvejen er en dansk succes historie, kræver det forskning, uddannelse og innovation at udnytte de nye vækstmuligheder.

AB - Vi bliver flere på kloden, og stadig flere flytter fra landet til byerne. Begge tendenser betyder, at efterspørgslen efter ingredienser vokser. Blandt andet fordi der bliver stadig større behov for, at fødevarer kan holde sig i længere tid, men også fordi kravene om sundere fødevarer og bedre udnyttelse af ressourcerne vokser. Selvom ingredienser i forvejen er en dansk succes historie, kræver det forskning, uddannelse og innovation at udnytte de nye vækstmuligheder.

M3 - Rapport

BT - Viden er den vigtigste ingrediens

PB - Technical University of Denmark

ER -

Nielsen NA, Molzen JE, Kruse S, Holck A, Permin A, Kryger K et al. Viden er den vigtigste ingrediens. Technical University of Denmark, 2016. 27 p.