Udvikling af proceshygiejnekriterier i fersk køds opskæringen

Anne Mette Bollerslev (Author), Tina Beck Hansen (Author), Maarten Nauta (Author), Tina Birk (Author), Gudrun Sandø (Author), Annette Perge (Author), Niels Ladefoged Nielsen (Author), Stine Thielke (Author)

Research output: Non-textual formSound/Visual production (digital)Commissioned

104 Downloads (Pure)
Original languageEnglish
Publication date2015
Publication statusPublished - 2015
EventStrategidag mellem FVST og DTU 2015 - DTU Campus, Bygn. 101A, mødelokale 2, Lyngby, Denmark
Duration: 23 Jun 201523 Jun 2015
Conference number: 2015

Seminar

SeminarStrategidag mellem FVST og DTU 2015
Number2015
LocationDTU Campus, Bygn. 101A, mødelokale 2
CountryDenmark
CityLyngby
Period23/06/201523/06/2015

Bibliographical note

Denne præsentation blev afholdt til strategidagen mellem FVST og DTU den 23.06.2015.<br/>Denne skal registreres som rådgivning.
Number of pages: 12

Cite this

Bollerslev, A. M. (Author), Hansen, T. B. (Author), Nauta, M. (Author), Birk, T. (Author), Sandø, G. (Author), Perge, A. (Author), Nielsen, N. L. (Author), & Thielke, S. (Author). (2015). Udvikling af proceshygiejnekriterier i fersk køds opskæringen. Sound/Visual production (digital), DTU Fødevareinstituttet.