Transportvaneundersøgelsen

Faktaark om transport til fods i Danmark

Jonas Nicolai Deckers Poulsen

  Research output: Other contributionCommunication

  57 Downloads (Pure)

  Abstract

  Transport til fods er et vigtigt element i at få den daglige transport til at hænge sammen, f.eks. når det gælder biltransport på steder med dårlige parkeringsforhold eller kollektive rejser med tog eller bus. Men transport til fods som selvstændigt transportmiddel spiller også en betydelig rolle, uanset om det er som gang eller løb.
  Original languageDanish
  Publication date2012
  PublisherDTU Transport
  EditionVersion: 05-2012-TU0611v1
  Number of pages2
  Publication statusPublished - 2012

  Bibliographical note

  Fakta om Transportvaneundersøgelsen:
  Transportvaneundersøgelsen har til formål at kortlægge den danske befolknings trafikale adfærd. Siden 1992 er undersøgelsen blevet gennemført løbende, og er i dag den bedste samlede kilde til analyser af persontransportadfærden.
  Yderligere informationer om Transportvaneundersøgelsen kan findes på www.dtu.dk/centre/Modelcenter/TU eller ved henvendelse til Data- og Modelcenter ved DTU Transport.

  Cite this

  Poulsen, J. N. D. (2012). Transportvaneundersøgelsen: Faktaark om transport til fods i Danmark. (Version: 05-2012-TU0611v1 ed.) DTU Transport.
  Poulsen, Jonas Nicolai Deckers. / Transportvaneundersøgelsen : Faktaark om transport til fods i Danmark. 2012. DTU Transport. 2 p.
  @misc{057d949c33c246e9b570364abc239000,
  title = "Transportvaneunders{\o}gelsen: Faktaark om transport til fods i Danmark",
  abstract = "Transport til fods er et vigtigt element i at f{\aa} den daglige transport til at h{\ae}nge sammen, f.eks. n{\aa}r det g{\ae}lder biltransport p{\aa} steder med d{\aa}rlige parkeringsforhold eller kollektive rejser med tog eller bus. Men transport til fods som selvst{\ae}ndigt transportmiddel spiller ogs{\aa} en betydelig rolle, uanset om det er som gang eller l{\o}b.",
  author = "Poulsen, {Jonas Nicolai Deckers}",
  note = "Fakta om Transportvaneunders{\o}gelsen: Transportvaneunders{\o}gelsen har til form{\aa}l at kortl{\ae}gge den danske befolknings trafikale adf{\ae}rd. Siden 1992 er unders{\o}gelsen blevet gennemf{\o}rt l{\o}bende, og er i dag den bedste samlede kilde til analyser af persontransportadf{\ae}rden. Yderligere informationer om Transportvaneunders{\o}gelsen kan findes p{\aa} www.tudata.dk eller ved henvendelse til Data- og Modelcenter ved DTU Transport.",
  year = "2012",
  language = "Dansk",
  publisher = "DTU Transport",
  edition = "Version: 05-2012-TU0611v1",
  type = "Other",

  }

  Transportvaneundersøgelsen : Faktaark om transport til fods i Danmark. / Poulsen, Jonas Nicolai Deckers.

  2 p. Version: 05-2012-TU0611v1 ed. DTU Transport. 2012, Fact sheet.

  Research output: Other contributionCommunication

  TY - GEN

  T1 - Transportvaneundersøgelsen

  T2 - Faktaark om transport til fods i Danmark

  AU - Poulsen, Jonas Nicolai Deckers

  N1 - Fakta om Transportvaneundersøgelsen: Transportvaneundersøgelsen har til formål at kortlægge den danske befolknings trafikale adfærd. Siden 1992 er undersøgelsen blevet gennemført løbende, og er i dag den bedste samlede kilde til analyser af persontransportadfærden. Yderligere informationer om Transportvaneundersøgelsen kan findes på www.tudata.dk eller ved henvendelse til Data- og Modelcenter ved DTU Transport.

  PY - 2012

  Y1 - 2012

  N2 - Transport til fods er et vigtigt element i at få den daglige transport til at hænge sammen, f.eks. når det gælder biltransport på steder med dårlige parkeringsforhold eller kollektive rejser med tog eller bus. Men transport til fods som selvstændigt transportmiddel spiller også en betydelig rolle, uanset om det er som gang eller løb.

  AB - Transport til fods er et vigtigt element i at få den daglige transport til at hænge sammen, f.eks. når det gælder biltransport på steder med dårlige parkeringsforhold eller kollektive rejser med tog eller bus. Men transport til fods som selvstændigt transportmiddel spiller også en betydelig rolle, uanset om det er som gang eller løb.

  M3 - Andet bidrag

  PB - DTU Transport

  ER -