Transportvaneundersøgelsen

Faktaark om transport og indkomst i Danmark

Jonas Nicolai Deckers Poulsen

  Research output: Other contributionCommunication

  57 Downloads (Pure)

  Abstract

  En af de store styrker ved Transportvaneundersøgelsen er, at det er muligt at knytte transportadfærden sammen med forskellige baggrundsvariable. I dette faktaark beskrives sammenhængen mellem transportadfærden og personlig indkomst, og desuden kombineres med andre baggrundsvariable.
  Original languageDanish
  Publication date2012
  PublisherDTU Transport
  EditionVersion: 04-2012-TU0611v1
  Number of pages2
  Publication statusPublished - 2012

  Bibliographical note

  Fakta om Transportvaneundersøgelsen:
  Transportvaneundersøgelsen har til formål at kortlægge den danske befolknings trafikale adfærd. Siden 1992 er undersøgelsen blevet gennemført løbende, og er i dag den bedste samlede kilde til analyser af persontransportadfærden.
  Yderligere informationer om Transportvaneundersøgelsen kan findes på www.tudata.dk eller ved henvendelse til Data- og Modelcenter ved DTU Transport.

  Cite this

  Poulsen, J. N. D. (2012). Transportvaneundersøgelsen: Faktaark om transport og indkomst i Danmark. (Version: 04-2012-TU0611v1 ed.) DTU Transport.
  Poulsen, Jonas Nicolai Deckers. / Transportvaneundersøgelsen : Faktaark om transport og indkomst i Danmark. 2012. DTU Transport. 2 p.
  @misc{a4313df910ae450ea7ab0c85d2870a40,
  title = "Transportvaneunders{\o}gelsen: Faktaark om transport og indkomst i Danmark",
  abstract = "En af de store styrker ved Transportvaneunders{\o}gelsen er, at det er muligt at knytte transportadf{\ae}rden sammen med forskellige baggrundsvariable. I dette faktaark beskrives sammenh{\ae}ngen mellem transportadf{\ae}rden og personlig indkomst, og desuden kombineres med andre baggrundsvariable.",
  author = "Poulsen, {Jonas Nicolai Deckers}",
  note = "Fakta om Transportvaneunders{\o}gelsen: Transportvaneunders{\o}gelsen har til form{\aa}l at kortl{\ae}gge den danske befolknings trafikale adf{\ae}rd. Siden 1992 er unders{\o}-gelsen blevet gennemf{\o}rt l{\o}bende, og er i dag den bedste samlede kilde til analyser af persontransportadf{\ae}rden. Yderligere informationer om Transportvaneunders{\o}gelsen kan findes p{\aa} www.tudata.dk eller ved henvendelse til Data- og Modelcenter ved DTU Transport.",
  year = "2012",
  language = "Dansk",
  publisher = "DTU Transport",
  edition = "Version: 04-2012-TU0611v1",
  type = "Other",

  }

  Transportvaneundersøgelsen : Faktaark om transport og indkomst i Danmark. / Poulsen, Jonas Nicolai Deckers.

  2 p. Version: 04-2012-TU0611v1 ed. DTU Transport. 2012, Fact sheet.

  Research output: Other contributionCommunication

  TY - GEN

  T1 - Transportvaneundersøgelsen

  T2 - Faktaark om transport og indkomst i Danmark

  AU - Poulsen, Jonas Nicolai Deckers

  N1 - Fakta om Transportvaneundersøgelsen: Transportvaneundersøgelsen har til formål at kortlægge den danske befolknings trafikale adfærd. Siden 1992 er undersø-gelsen blevet gennemført løbende, og er i dag den bedste samlede kilde til analyser af persontransportadfærden. Yderligere informationer om Transportvaneundersøgelsen kan findes på www.tudata.dk eller ved henvendelse til Data- og Modelcenter ved DTU Transport.

  PY - 2012

  Y1 - 2012

  N2 - En af de store styrker ved Transportvaneundersøgelsen er, at det er muligt at knytte transportadfærden sammen med forskellige baggrundsvariable. I dette faktaark beskrives sammenhængen mellem transportadfærden og personlig indkomst, og desuden kombineres med andre baggrundsvariable.

  AB - En af de store styrker ved Transportvaneundersøgelsen er, at det er muligt at knytte transportadfærden sammen med forskellige baggrundsvariable. I dette faktaark beskrives sammenhængen mellem transportadfærden og personlig indkomst, og desuden kombineres med andre baggrundsvariable.

  M3 - Andet bidrag

  PB - DTU Transport

  ER -