Abstract
Der er for alvor kommet fokus på den sundhedsmæssige kvalitet af den mad, vi spiser, når vi er ude, hvad enten det er på restaurant, på farten eller på arbejdet. Nu er et nyt redskab – Kantinetjek|Buffet – blevet tilgængelig for landets madprofessionelle. Kantinetjek|Buffet skal hjælpe landets spisesteder med at planlægge og vurdere hele buffetudbuddet ud fra de 8 danske kostråd. Denne artikel går bagom Kantinetjek|Buffet og giver et indblik i, hvad der har været baggrunden for udviklingen af redskabet, hvad det kan bruges til, og hvordan brugen af redskabet kan aflæses direkte i kundernes sammensætning af måltider. Kantinetjek|Buffet-skemaet finder du på www.food.dtu.dk og på www.cancer.dk.
Original language | Danish |
---|---|
Journal | E-artikel fra DTU Fødevareinstitutet |
Issue number | 1 |
Number of pages | 7 |
ISSN | 1904-5581 |
Publication status | Published - 2012 |