Tjek på buffetens sundhed

Anne Dahl Lassen, Signe Poulsen, Gitte Laub Hansen

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

114 Downloads (Pure)

Abstract

Der er for alvor kommet fokus på den sundhedsmæssige kvalitet af den mad, vi spiser, når vi er ude, hvad enten det er på restaurant, på farten eller på arbejdet. Nu er et nyt redskab – Kantinetjek|Buffet – blevet tilgængelig for landets madprofessionelle. Kantinetjek|Buffet skal hjælpe landets spisesteder med at planlægge og vurdere hele buffetudbuddet ud fra de 8 danske kostråd. Denne artikel går bagom Kantinetjek|Buffet og giver et indblik i, hvad der har været baggrunden for udviklingen af redskabet, hvad det kan bruges til, og hvordan brugen af redskabet kan aflæses direkte i kundernes sammensætning af måltider. Kantinetjek|Buffet-skemaet finder du på www.food.dtu.dk og på www.cancer.dk.
Original languageDanish
JournalE-artikel fra DTU Fødevareinstitutet
Issue number1
Number of pages7
ISSN1904-5581
Publication statusPublished - 2012

Cite this