Stenrev som gyde- og opvækstområde for fisk (Revfisk)

Claus Stenberg (Editor), Louise Dahl Kristensen (Editor)

Research output: Book/ReportReportResearch

426 Downloads (Pure)

Abstract

Dette projekt har været et samarbejdsprojekt mellem DCE, DHI og DTU Aqua.
Projektet udspringer af et ønske om at forsøge kvantitativt at undersøge hvor vigtige stenrev er for fisk. I mange år har vi stillet os det simple spørgsmål: Hvor mange fisk af en given art kan et stenrev af en given størrelse understøtte?
Projektet her er det første bud på at besvare dette spørgsmål.
Stor tak til alle de involverede personer fra de tre institutioner for en fantastisk og engageret indsats i projektet. Som projektkoordinator var det en fornøjelse at arbejde sammen med projektets styregruppe bestående af Karsten Dahl (DCE), Flemming Møhlenberg (DHI) og Josianne Støttrup (DTU Aqua). Tusinde tak for jeres involvering i projektet og for mange gode faglige diskussioner. En specielt stor og varm tak til Louise Dahl Kristensen (DTU Aqua) for at træde til da det hele skulle samles og skrives sammen til den endelige rapport.
Projektet havde slet ikke været muligt at gennemføre uden hjælpe ”udefra”. Der skal derfor også lyde en stor tak til alle jer. Specielt skal femhæves TP Offshore fra Grenå og Allan Jensen fra Sejerø for fantastisk samarbejde i forbindelse med chartring af fartøjer til gennemførelsen af feltarbejdet. Peter Gravlund og Louise Walther fra Den Blå planet for koordinering og pasning af vores fisk i mesocosmos forsøgene. Pia Haecky og Nick Blackburn fra BIORAS for at bidrage med deres tracking-software LabTrack.
Original languageDanish
PublisherDTU Aqua
Number of pages291
ISBN (Electronic)978-87-7481-208-1
DOIs
Publication statusPublished - 2015
SeriesDTU Aqua-rapport
Number295-2015
ISSN1395-8216

Cite this