Spørgsmål vedr. fuldkorn i hjemmebagt brød

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

15 Downloads (Pure)

Abstract

FVST har behov for en vurdering af, om det er ok ift. fuldkornsindholdet, at FVST skriver ’Vælg mindst ⅓ fuldkornsmel når I selv bager’ i deres råvareoversigt, når DTU har lavet beregninger ud fra en blanding af produkter, der lever op til Nøglehullet og evt. til fuldkornslogoet. FVST har fået en forespørgsel i forbindelse med projekt ’Generation Sunde børn’, der skal igangsætte en intervention, hvor skoler skal servere mad, der lever op til Kostråd til Måltider. De har specifikt spurgt til brugen af mængden af fuldkornsmel i det brød, de selv bager.
Original languageDanish
Publication date2023
Number of pages3
Project No.23/1001233
Finished02/02/2023
ApplicantDanish Veterinary and Food Administration
Publication statusPublished - 2023

Cite this