Sikker smørrebrøds- og sandwichproduktion

Research output: Contribution to conferencePosterResearchpeer-review

79 Downloads (Pure)

Abstract

Oplever du af og til, at 3 timer ikke er nok til at tilberede, transportere og servere smørrebrød og sandwich? Så er dette værktøj noget for dig. Værktøjet hjælper dig med at styre din produktion, så du undgår vækst af sygdomsfremkaldende
bakterier. Værktøjet beregner, hvornår bakteriernes nølefase overskrides.
Original languageDanish
Publication date2014
Number of pages1
Publication statusPublished - 2014
EventTemadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed" - DTU, Lyngby, Denmark
Duration: 27 Feb 201427 Feb 2014

Seminar

SeminarTemadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed"
LocationDTU
CountryDenmark
CityLyngby
Period27/02/201427/02/2014

Bibliographical note

poster præsenteret ved
Temadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed" den 27/02/2014 på DTU, Lyngby

Cite this