Abstract
Oplever du af og til, at 3 timer ikke er nok til at tilberede, transportere og servere smørrebrød og sandwich? Så er dette værktøj noget for dig. Værktøjet hjælper dig med at styre din produktion, så du undgår vækst af sygdomsfremkaldende
bakterier. Værktøjet beregner, hvornår bakteriernes nølefase overskrides.
bakterier. Værktøjet beregner, hvornår bakteriernes nølefase overskrides.
Original language | Danish |
---|---|
Publication date | 2014 |
Number of pages | 1 |
Publication status | Published - 2014 |
Event | Temadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed" - DTU, Lyngby, Denmark Duration: 27 Feb 2014 → 27 Feb 2014 |
Seminar
Seminar | Temadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed" |
---|---|
Location | DTU |
Country/Territory | Denmark |
City | Lyngby |
Period | 27/02/2014 → 27/02/2014 |
Bibliographical note
poster præsenteret vedTemadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed" den 27/02/2014 på DTU, Lyngby