Abstract
Har du behov for at opvarme mad ved lavere temperaturer end 75°C? Så er dette værktøj noget for dig. Værktøjet hjælper dig med at finde en sikker tid/temperatur kombination for en alternativ opvarmning. Værktøjet benytter sig af begrebet ækvivalente opvarmninger.
Original language | Danish |
---|---|
Publication date | 2014 |
Number of pages | 1 |
Publication status | Published - 2014 |
Event | Temadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed" - DTU, Lyngby, Denmark Duration: 27 Feb 2014 → 27 Feb 2014 |
Seminar
Seminar | Temadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed" |
---|---|
Location | DTU |
Country/Territory | Denmark |
City | Lyngby |
Period | 27/02/2014 → 27/02/2014 |
Bibliographical note
poster præsenteret vedTemadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed" den 27/02/2014 på DTU, Lyngby