Abstract
Oplever du af og til, at 3 timer ikke er nok til at nedkøle opvarmede retter fra 65°C til 10°C? Så er dette værktøj noget for dig. Værktøjet hjælper dig med at undersøge om din nedkøling er sikker. Værktøjet benytter sig af, at en nedkøling vil følge en eksponentiel kurve, når nedkølingsbetingelserne er konstante.
Original language | Danish |
---|---|
Publication date | 2014 |
Number of pages | 1 |
Publication status | Published - 2014 |
Event | Temadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed" - DTU, Lyngby, Denmark Duration: 27 Feb 2014 → 27 Feb 2014 |
Seminar
Seminar | Temadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed" |
---|---|
Location | DTU |
Country/Territory | Denmark |
City | Lyngby |
Period | 27/02/2014 → 27/02/2014 |
Bibliographical note
poster præsenteret vedTemadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed" den 27/02/2014 på DTU, Lyngby