Sikker nedkøling

Research output: Contribution to conferencePosterResearchpeer-review

135 Downloads (Pure)

Abstract

Oplever du af og til, at 3 timer ikke er nok til at nedkøle opvarmede retter fra 65°C til 10°C? Så er dette værktøj noget for dig. Værktøjet hjælper dig med at undersøge om din nedkøling er sikker. Værktøjet benytter sig af, at en nedkøling vil følge en eksponentiel kurve, når nedkølingsbetingelserne er konstante.
Original languageDanish
Publication date2014
Number of pages1
Publication statusPublished - 2014
EventTemadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed" - DTU, Lyngby, Denmark
Duration: 27 Feb 201427 Feb 2014

Seminar

SeminarTemadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed"
LocationDTU
CountryDenmark
CityLyngby
Period27/02/201427/02/2014

Bibliographical note

poster præsenteret ved
Temadag "Prædiktiv mikrobiologi - et centralt redskab til produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed" den 27/02/2014 på DTU, Lyngby

Cite this