Sammenhæng mellem brugen af økologiske varer og hhv. opfyldelsen af principperne for sund mad og en meget høj grad af fokus på madspild på skoler, ungdomsuddannelser og arbejdspladser

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

29 Downloads (Pure)
Original languageDanish
Publication date2019
Number of pages4
Project No.19/1004311
Finished27/02/2019
Publication statusPublished - 2019

Bibliographical note

Rekvirent: Fødevarestyrelsen

Keywords

  • Ernæring og kostvaner
  • Bæredygtige fødevare

Cite this

@misc{d3ab704655ee4cca917c525d4a756f2b,
title = "Sammenh{\ae}ng mellem brugen af {\o}kologiske varer og hhv. opfyldelsen af principperne for sund mad og en meget h{\o}j grad af fokus p{\aa} madspild p{\aa} skoler, ungdomsuddannelser og arbejdspladser",
keywords = "Ern{\ae}ring og kostvaner, B{\ae}redygtige f{\o}devare",
author = "Lassen, {Anne Dahl} and Christensen, {Lene M{\o}ller} and Ellen Trolle",
note = "Rekvirent: F{\o}devarestyrelsen",
year = "2019",
language = "Dansk",

}

TY - GEN

T1 - Sammenhæng mellem brugen af økologiske varer og hhv. opfyldelsen af principperne for sund mad og en meget høj grad af fokus på madspild på skoler, ungdomsuddannelser og arbejdspladser

AU - Lassen, Anne Dahl

AU - Christensen, Lene Møller

AU - Trolle, Ellen

N1 - Rekvirent: Fødevarestyrelsen

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - Ernæring og kostvaner

KW - Bæredygtige fødevare

M3 - Faglig redegørelse

ER -