Abstract
Ved e-mail af 25. november 2021 (J.nr. 2021-28-25-00420) anmodede FVST DTU Fødevareinstituttet om at foretage en vurdering af risikoen for human salmonellose ved fjernelse af kravet om opbevaring af æg på køl for konsumægs-produktionen (Annex I).
Specifikt anmodede FVST om svar på følgende:
Beregne risikoen for et øget antal syge personer ved fjernelses af kølekravet for æg for hvert af de følgende scenarier (A, B og C). Anbefalingen om opbevaring ved en konstant temperatur gælder stadig i hvert scenarie.
Specifikt anmodede FVST om svar på følgende:
Beregne risikoen for et øget antal syge personer ved fjernelses af kølekravet for æg for hvert af de følgende scenarier (A, B og C). Anbefalingen om opbevaring ved en konstant temperatur gælder stadig i hvert scenarie.
Translated title of the contribution | Risikovurdering af de fødevaresikkerhedsmæssige konsekvenser hvis kravet om opbevaring af konsumæg på køl fjernes |
---|---|
Original language | English |
Publisher | National Food Institute, Technical University of Denmark |
---|---|
Number of pages | 29 |
Commissioning body | Danish Veterinary and Food Administration |
Publication status | Published - 2023 |