Risk assessment of the removal of the requirement for storing shell eggs refrigerated in the table-egg production

Research output: Book/ReportReportCommissioned

484 Downloads (Pure)

Abstract

Ved e-mail af 25. november 2021 (J.nr. 2021-28-25-00420) anmodede FVST DTU Fødevareinstituttet om at foretage en vurdering af risikoen for human salmonellose ved fjernelse af kravet om opbevaring af æg på køl for konsumægs-produktionen (Annex I).

Specifikt anmodede FVST om svar på følgende:
Beregne risikoen for et øget antal syge personer ved fjernelses af kølekravet for æg for hvert af de følgende scenarier (A, B og C). Anbefalingen om opbevaring ved en konstant temperatur gælder stadig i hvert scenarie.
Translated title of the contributionRisikovurdering af de fødevaresikkerhedsmæssige konsekvenser hvis kravet om opbevaring af konsumæg på køl fjernes
Original languageEnglish
PublisherNational Food Institute, Technical University of Denmark
Number of pages29
Commissioning bodyDanish Veterinary and Food Administration
Publication statusPublished - 2023

Cite this