Abstract
DTU Fødevareinstituttet er af Fødevarestyrelsen, Kemi og Fødevarekvalitet, blevet bedt om at foretage 1) en risikovurdering af tilsætningen af følgende næringsstoffer til vingummi:
pr. 100 g
C-vitamin 450 mg
Koffein 113 mg
Taurin 0,4 g
og 2) en risikovurdering af tilsætningen af følgende næringsstoffer til bolsjer, karameller m.v.:
pr. 100 g
E-vitamin 17 mg
Niacin 17 mg
B6-vitamin 1,6 mg
pr. 100 g
C-vitamin 450 mg
Koffein 113 mg
Taurin 0,4 g
og 2) en risikovurdering af tilsætningen af følgende næringsstoffer til bolsjer, karameller m.v.:
pr. 100 g
E-vitamin 17 mg
Niacin 17 mg
B6-vitamin 1,6 mg
Original language | English |
---|---|
Publication date | 2021 |
Number of pages | 10 |
Project No. | 21/1033781 |
Finished | 12/08/2021 |
Applicant | Danish Veterinary and Food Administration |
Publication status | Published - 2021 |
Keywords
- Risikovurdering
- Toksikologi