Risikovurdering af taurin, koffein og C-vitamin i vingummi, samt E-vitamin, niacin og B6-vitamin i bolsjer, karameller m.v.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

273 Downloads (Pure)

Abstract

DTU Fødevareinstituttet er af Fødevarestyrelsen, Kemi og Fødevarekvalitet, blevet bedt om at foretage 1) en risikovurdering af tilsætningen af følgende næringsstoffer til vingummi:

pr. 100 g

C-vitamin 450 mg
Koffein 113 mg
Taurin 0,4 g

og 2) en risikovurdering af tilsætningen af følgende næringsstoffer til bolsjer, karameller m.v.:

pr. 100 g

E-vitamin 17 mg
Niacin 17 mg
B6-vitamin 1,6 mg
Original languageEnglish
Publication date2021
Number of pages10
Project No.21/1033781
Finished12/08/2021
ApplicantDanish Veterinary and Food Administration
Publication statusPublished - 2021

Keywords

  • Risikovurdering
  • Toksikologi

Fingerprint

Dive into the research topics of 'Risikovurdering af taurin, koffein og C-vitamin i vingummi, samt E-vitamin, niacin og B6-vitamin i bolsjer, karameller m.v.'. Together they form a unique fingerprint.

Cite this