Risikovurdering af hyaluronsyre (produceret via fermentering) i kosttilskud

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

107 Downloads (Pure)

Abstract

DTU Fødevareinstituttet er af Fødevarestyrelsen, Kemi og Fødevarekvalitet, blevet bedt om at foretage en risikovurdering af hyaluronsyre (fermenteret af Streptococcus equisubsp. Zooepidemicus) i kosttilskud.

Der er tale om en ny kilde til hyaluronsyre end den, der allerede er godkendt i Danmark.

Virksomheden oplyser i sin ansøgning, at der er tale om en tilsætning af 64 mg hyaluronsyre pr. anbefalet daglig dosis.

DTU bedes undtage aldersgruppen 0-12 år i vurderingen.
Original languageDanish
Publication date2023
Number of pages3
Project No.23/1014078
Finished28/09/2023
ApplicantDanish Veterinary and Food Administration
Publication statusPublished - 2023

Keywords

  • Riskovurdering

Cite this