Risikovurdering af en færdigret med nudler, krydderipulver og tørre grøntsager med restindhold af ethylenoxid

Bodil Hamborg Jensen, Susanne Hougaard Bennekou

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

21 Downloads (Pure)

Abstract

Fødevarestyrelsen har bedt DTU Fødevareinstituttet om en sundhedsmæssig risikovurdering af en prøve af en færdigret indeholdende nudler med restindhold af ethylenoxid (sum) på 0,26 mg/kg, krydderipulver med restindhold af ethylenoxid (sum) på 0,16 mg/kg og tørre grøntsager med restindhold af ethylenoxid (sum) på 12,0 mg/kg.
Original languageDanish
Publication date2022
Number of pages1
Project No.22/1001702
Finished21/02/2022
ApplicantDanish Veterinary and Food Administration
Publication statusPublished - 2022

Keywords

  • Risikovurdering
  • Toksikologi
  • Kemikaliepåvirkninger

Cite this