Potentiel ernæringsmæssig effekt af at spise Nøglehulsmærkede produkter - baseret på Nøglehulskriterier fra 2015 og produkter på markedet i 2017

Research output: Book/ReportReport

15 Downloads (Pure)
Original languageDanish
Place of PublicationLyngby
PublisherDanmarks Tekniske Universitet (DTU)
Number of pages34
ISBN (Electronic)978-87-93565-44-9
Publication statusPublished - 2019

Cite this

@book{101e8573b6cb4bf6b10d6ed3e2526ddf,
title = "Potentiel ern{\ae}ringsm{\ae}ssig effekt af at spise N{\o}glehulsm{\ae}rkede produkter - baseret p{\aa} N{\o}glehulskriterier fra 2015 og produkter p{\aa} markedet i 2017",
author = "Biltoft-Jensen, {Anja Pia} and Ygil, {Karin Hess} and Sisse Fagt and Tue Christensen",
year = "2019",
language = "Dansk",
publisher = "Danmarks Tekniske Universitet (DTU)",
address = "Danmark",

}

TY - RPRT

T1 - Potentiel ernæringsmæssig effekt af at spise Nøglehulsmærkede produkter - baseret på Nøglehulskriterier fra 2015 og produkter på markedet i 2017

AU - Biltoft-Jensen, Anja Pia

AU - Ygil, Karin Hess

AU - Fagt, Sisse

AU - Christensen, Tue

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Rapport

BT - Potentiel ernæringsmæssig effekt af at spise Nøglehulsmærkede produkter - baseret på Nøglehulskriterier fra 2015 og produkter på markedet i 2017

PB - Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

CY - Lyngby

ER -