Potentiel effekt af at spise Nøglehulsmærkede produkter: fokus på indtag af næringsstoffer og fuldkorn

Research output: Book/ReportReportResearch

109 Downloads (Pure)
Original languageDanish
Place of PublicationSøborg
PublisherDTU Fødevareinstituttet
Number of pages19
ISBN (Electronic)978-87-93109-45-2
Publication statusPublished - 2015

Cite this

@book{eea6586b14244d95ad340640944383ee,
title = "Potentiel effekt af at spise N{\o}glehulsm{\ae}rkede produkter: fokus p{\aa} indtag af n{\ae}ringsstoffer og fuldkorn",
author = "Biltoft-Jensen, {Anja Pia} and Ygil, {Karin Hess} and Karsten K{\o}rup and Tue Christensen and Sisse Fagt",
year = "2015",
language = "Dansk",
publisher = "DTU F{\o}devareinstituttet",

}

TY - RPRT

T1 - Potentiel effekt af at spise Nøglehulsmærkede produkter

T2 - fokus på indtag af næringsstoffer og fuldkorn

AU - Biltoft-Jensen, Anja Pia

AU - Ygil, Karin Hess

AU - Kørup, Karsten

AU - Christensen, Tue

AU - Fagt, Sisse

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Rapport

BT - Potentiel effekt af at spise Nøglehulsmærkede produkter

PB - DTU Fødevareinstituttet

CY - Søborg

ER -