Potentiale for nyt og tættere nordisk samarbejde i Højarktis – SVALGREEN

Karen Edelvang, Hanne H. Christiansen, Mads Forchhammer, Henrik Skov, Anders Priemé

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

148 Downloads (Pure)

Abstract

SVALGREEN er en sammenstykning af stednavnene Svalbard og Greenland, og er et forskningsinitiativ fra UNIS, der har til formål at bringe forskere, der forsker i Svalbard og Nordøstgrønland sammen for at formulere fælles forskningsprojekter og se på mulighedene for fælles universitetskurser i dette geografiske område, der dækker klimagradienten på tværs af Framstrædet.
Original languageDanish
JournalTidsskriftet Grønland
Pages (from-to)340-344
ISSN0017-4556
Publication statusPublished - 2017

Cite this

Edelvang, K., Christiansen, H. H., Forchhammer, M., Skov, H., & Priemé, A. (2017). Potentiale for nyt og tættere nordisk samarbejde i Højarktis – SVALGREEN. Tidsskriftet Grønland, 340-344.
Edelvang, Karen ; Christiansen, Hanne H. ; Forchhammer, Mads ; Skov, Henrik ; Priemé, Anders. / Potentiale for nyt og tættere nordisk samarbejde i Højarktis – SVALGREEN. In: Tidsskriftet Grønland. 2017 ; pp. 340-344.
@article{7f0a7c243070410faa04812ab241b9ef,
title = "Potentiale for nyt og t{\ae}ttere nordisk samarbejde i H{\o}jarktis – SVALGREEN",
abstract = "SVALGREEN er en sammenstykning af stednavnene Svalbard og Greenland, og er et forskningsinitiativ fra UNIS, der har til form{\aa}l at bringe forskere, der forsker i Svalbard og Nord{\o}stgr{\o}nland sammen for at formulere f{\ae}lles forskningsprojekter og se p{\aa} mulighedene for f{\ae}lles universitetskurser i dette geografiske omr{\aa}de, der d{\ae}kker klimagradienten p{\aa} tv{\ae}rs af Framstr{\ae}det.",
author = "Karen Edelvang and Christiansen, {Hanne H.} and Mads Forchhammer and Henrik Skov and Anders Priem{\'e}",
year = "2017",
language = "Dansk",
pages = "340--344",
journal = "Groenland (Charlottenlund)",
issn = "0017-4556",
publisher = "Det Gr{\o}nlandske Selskab",

}

Edelvang, K, Christiansen, HH, Forchhammer, M, Skov, H & Priemé, A 2017, 'Potentiale for nyt og tættere nordisk samarbejde i Højarktis – SVALGREEN', Tidsskriftet Grønland, pp. 340-344.

Potentiale for nyt og tættere nordisk samarbejde i Højarktis – SVALGREEN. / Edelvang, Karen; Christiansen, Hanne H.; Forchhammer, Mads ; Skov, Henrik; Priemé, Anders.

In: Tidsskriftet Grønland, 2017, p. 340-344.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Potentiale for nyt og tættere nordisk samarbejde i Højarktis – SVALGREEN

AU - Edelvang, Karen

AU - Christiansen, Hanne H.

AU - Forchhammer, Mads

AU - Skov, Henrik

AU - Priemé, Anders

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - SVALGREEN er en sammenstykning af stednavnene Svalbard og Greenland, og er et forskningsinitiativ fra UNIS, der har til formål at bringe forskere, der forsker i Svalbard og Nordøstgrønland sammen for at formulere fælles forskningsprojekter og se på mulighedene for fælles universitetskurser i dette geografiske område, der dækker klimagradienten på tværs af Framstrædet.

AB - SVALGREEN er en sammenstykning af stednavnene Svalbard og Greenland, og er et forskningsinitiativ fra UNIS, der har til formål at bringe forskere, der forsker i Svalbard og Nordøstgrønland sammen for at formulere fælles forskningsprojekter og se på mulighedene for fælles universitetskurser i dette geografiske område, der dækker klimagradienten på tværs af Framstrædet.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 340

EP - 344

JO - Groenland (Charlottenlund)

JF - Groenland (Charlottenlund)

SN - 0017-4556

ER -