Plan for fiskepleje i Odder Å

Distrikt 13 – vandsystem 16

Research output: Book/ReportReportResearch

6 Downloads (Pure)

Abstract

Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Odder Å vandsystem. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 26. juli til den 3. august 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.
Odder Sportsfiskerforening har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger om vandløbsrestaurering og passageforhold.
Denne plan for fiskepleje i Odder Å er en revision af den tidligere udsætningsplan fra 2009. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.
Evt. udsætninger i vandløbet bliver varetaget af Odder Sportsfiskerforening.
Original languageDanish
PublisherDTU Aqua
Number of pages27
Publication statusPublished - 2019
SeriesFaglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi
Number70-2019

Cite this

Svarer, A. (2019). Plan for fiskepleje i Odder Å: Distrikt 13 – vandsystem 16. DTU Aqua. Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, No. 70-2019
Svarer, Andreas. / Plan for fiskepleje i Odder Å : Distrikt 13 – vandsystem 16. DTU Aqua, 2019. 27 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 70-2019).
@book{3a84c18b3f0345808eb2f8a5af38740f,
title = "Plan for fiskepleje i Odder {\AA}: Distrikt 13 – vandsystem 16",
abstract = "Denne plan for fiskepleje er udarbejdet p{\aa} baggrund af unders{\o}gelser over den fiskebiologiske tilstand i Odder {\AA} vandsystem. Unders{\o}gelsen er foretaget i perioden fra den 26. juli til den 3. august 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -{\o}kologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Odder Sportsfiskerforening har assisteret med feltarbejdet og v{\ae}ret behj{\ae}lpelige med oplysninger om vandl{\o}bsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Odder {\AA} er en revision af den tidligere uds{\ae}tningsplan fra 2009. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandl{\o}b ved udl{\ae}gning af gydebanker m.m.Evt. uds{\ae}tninger i vandl{\o}bet bliver varetaget af Odder Sportsfiskerforening.",
author = "Andreas Svarer",
year = "2019",
language = "Dansk",
publisher = "DTU Aqua",

}

Svarer, A 2019, Plan for fiskepleje i Odder Å: Distrikt 13 – vandsystem 16. Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, no. 70-2019, DTU Aqua.

Plan for fiskepleje i Odder Å : Distrikt 13 – vandsystem 16. / Svarer, Andreas.

DTU Aqua, 2019. 27 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 70-2019).

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Plan for fiskepleje i Odder Å

T2 - Distrikt 13 – vandsystem 16

AU - Svarer, Andreas

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Odder Å vandsystem. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 26. juli til den 3. august 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Odder Sportsfiskerforening har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger om vandløbsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Odder Å er en revision af den tidligere udsætningsplan fra 2009. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.Evt. udsætninger i vandløbet bliver varetaget af Odder Sportsfiskerforening.

AB - Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Odder Å vandsystem. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 26. juli til den 3. august 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Odder Sportsfiskerforening har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger om vandløbsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Odder Å er en revision af den tidligere udsætningsplan fra 2009. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.Evt. udsætninger i vandløbet bliver varetaget af Odder Sportsfiskerforening.

M3 - Rapport

BT - Plan for fiskepleje i Odder Å

PB - DTU Aqua

ER -

Svarer A. Plan for fiskepleje i Odder Å: Distrikt 13 – vandsystem 16. DTU Aqua, 2019. 27 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 70-2019).