Plan for fiskepleje i Gudenå, delområde 1

Distrikt 15 – vandsystem 06

Research output: Book/ReportReportResearch

7 Downloads (Pure)

Abstract

Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Gudenå, delområde 1. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 1. august 2018 til den 7. september 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.
Skanderborg Lystfiskerforening og Horsens og Omegns Sportsfiskerforening har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger om vandløbsrestaurering og passageforhold.
Denne plan for fiskepleje i Gudenå, delområde 1 er en revision af den tidligere udsætningsplan fra 2010. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.
Siden sidste undersøgelse har vi fået adgang til bedre kortmateriale med angivelse af vandløbsnavne på langt flere vandløb. Derfor er der mange af specielt mindre vandløb der har fået et navn eller ændret deres navn.
Original languageDanish
PublisherDTU Aqua
Number of pages86
Publication statusPublished - 2019
SeriesFaglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi
Number72-2019

Cite this

Holm, M. (2019). Plan for fiskepleje i Gudenå, delområde 1: Distrikt 15 – vandsystem 06. DTU Aqua. Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, No. 72-2019
Holm, Michael. / Plan for fiskepleje i Gudenå, delområde 1 : Distrikt 15 – vandsystem 06. DTU Aqua, 2019. 86 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 72-2019).
@book{d265965c857a4c5ca93ed93f59bdd22b,
title = "Plan for fiskepleje i Guden{\aa}, delomr{\aa}de 1: Distrikt 15 – vandsystem 06",
abstract = "Denne plan for fiskepleje er udarbejdet p{\aa} baggrund af unders{\o}gelser over den fiskebiologiske tilstand i Guden{\aa}, delomr{\aa}de 1. Unders{\o}gelsen er foretaget i perioden fra den 1. august 2018 til den 7. september 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -{\o}kologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Skanderborg Lystfiskerforening og Horsens og Omegns Sportsfiskerforening har assisteret med feltarbejdet og v{\ae}ret behj{\ae}lpelige med oplysninger om vandl{\o}bsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Guden{\aa}, delomr{\aa}de 1 er en revision af den tidligere uds{\ae}tningsplan fra 2010. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandl{\o}b ved udl{\ae}gning af gydebanker m.m.Siden sidste unders{\o}gelse har vi f{\aa}et adgang til bedre kortmateriale med angivelse af vandl{\o}bsnavne p{\aa} langt flere vandl{\o}b. Derfor er der mange af specielt mindre vandl{\o}b der har f{\aa}et et navn eller {\ae}ndret deres navn.",
author = "Michael Holm",
year = "2019",
language = "Dansk",
publisher = "DTU Aqua",

}

Holm, M 2019, Plan for fiskepleje i Gudenå, delområde 1: Distrikt 15 – vandsystem 06. Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, no. 72-2019, DTU Aqua.

Plan for fiskepleje i Gudenå, delområde 1 : Distrikt 15 – vandsystem 06. / Holm, Michael.

DTU Aqua, 2019. 86 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 72-2019).

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Plan for fiskepleje i Gudenå, delområde 1

T2 - Distrikt 15 – vandsystem 06

AU - Holm, Michael

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Gudenå, delområde 1. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 1. august 2018 til den 7. september 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Skanderborg Lystfiskerforening og Horsens og Omegns Sportsfiskerforening har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger om vandløbsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Gudenå, delområde 1 er en revision af den tidligere udsætningsplan fra 2010. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.Siden sidste undersøgelse har vi fået adgang til bedre kortmateriale med angivelse af vandløbsnavne på langt flere vandløb. Derfor er der mange af specielt mindre vandløb der har fået et navn eller ændret deres navn.

AB - Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Gudenå, delområde 1. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 1. august 2018 til den 7. september 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Skanderborg Lystfiskerforening og Horsens og Omegns Sportsfiskerforening har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger om vandløbsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Gudenå, delområde 1 er en revision af den tidligere udsætningsplan fra 2010. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.Siden sidste undersøgelse har vi fået adgang til bedre kortmateriale med angivelse af vandløbsnavne på langt flere vandløb. Derfor er der mange af specielt mindre vandløb der har fået et navn eller ændret deres navn.

M3 - Rapport

BT - Plan for fiskepleje i Gudenå, delområde 1

PB - DTU Aqua

ER -

Holm M. Plan for fiskepleje i Gudenå, delområde 1: Distrikt 15 – vandsystem 06. DTU Aqua, 2019. 86 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 72-2019).