Plan for fiskepleje i Grenaa

Distrikt 14 – vandsystem 17

Research output: Book/ReportReport

7 Downloads (Pure)

Abstract

Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Grenaa vandsystem. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 6 august til den 3 september 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.
Sportsfiskerforeningen for Grenaa og Omegn har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger om vandløbsrestaurering og passageforhold.
Denne plan for fiskepleje i Grenaa vandsystem er en revision af den tidligere udsætningsplan fra 2010. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.
Udsætninger i vandløbene bliver varetaget af Sportsfiskerforeningen for Grenaa og Omegn.
Original languageDanish
PublisherDTU Aqua
Number of pages44
Publication statusPublished - 2019
SeriesFaglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi
Number66-2019

Cite this

Mikkelsen, J. S. (2019). Plan for fiskepleje i Grenaa: Distrikt 14 – vandsystem 17. DTU Aqua. Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, No. 66-2019
Mikkelsen, Jørgen Skole. / Plan for fiskepleje i Grenaa : Distrikt 14 – vandsystem 17. DTU Aqua, 2019. 44 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 66-2019).
@book{8626e633ac5647fdac3e115081b879f1,
title = "Plan for fiskepleje i Grenaa: Distrikt 14 – vandsystem 17",
abstract = "Denne plan for fiskepleje er udarbejdet p{\aa} baggrund af unders{\o}gelser over den fiskebiologiske tilstand i Grenaa vandsystem. Unders{\o}gelsen er foretaget i perioden fra den 6 august til den 3 september 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -{\o}kologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Sportsfiskerforeningen for Grenaa og Omegn har assisteret med feltarbejdet og v{\ae}ret behj{\ae}lpelige med oplysninger om vandl{\o}bsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Grenaa vandsystem er en revision af den tidligere uds{\ae}tningsplan fra 2010. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandl{\o}b ved udl{\ae}gning af gydebanker m.m.Uds{\ae}tninger i vandl{\o}bene bliver varetaget af Sportsfiskerforeningen for Grenaa og Omegn.",
author = "Mikkelsen, {J{\o}rgen Skole}",
year = "2019",
language = "Dansk",
publisher = "DTU Aqua",

}

Mikkelsen, JS 2019, Plan for fiskepleje i Grenaa: Distrikt 14 – vandsystem 17. Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, no. 66-2019, DTU Aqua.

Plan for fiskepleje i Grenaa : Distrikt 14 – vandsystem 17. / Mikkelsen, Jørgen Skole.

DTU Aqua, 2019. 44 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 66-2019).

Research output: Book/ReportReport

TY - RPRT

T1 - Plan for fiskepleje i Grenaa

T2 - Distrikt 14 – vandsystem 17

AU - Mikkelsen, Jørgen Skole

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Grenaa vandsystem. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 6 august til den 3 september 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Sportsfiskerforeningen for Grenaa og Omegn har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger om vandløbsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Grenaa vandsystem er en revision af den tidligere udsætningsplan fra 2010. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.Udsætninger i vandløbene bliver varetaget af Sportsfiskerforeningen for Grenaa og Omegn.

AB - Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Grenaa vandsystem. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 6 august til den 3 september 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Sportsfiskerforeningen for Grenaa og Omegn har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger om vandløbsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Grenaa vandsystem er en revision af den tidligere udsætningsplan fra 2010. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.Udsætninger i vandløbene bliver varetaget af Sportsfiskerforeningen for Grenaa og Omegn.

M3 - Rapport

BT - Plan for fiskepleje i Grenaa

PB - DTU Aqua

ER -

Mikkelsen JS. Plan for fiskepleje i Grenaa: Distrikt 14 – vandsystem 17. DTU Aqua, 2019. 44 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 66-2019).