Plan for fiskepleje i Giber Å

Distrikt 13 – vandsystem 17

Research output: Book/ReportReport

12 Downloads (Pure)

Abstract

Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Giber Å. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 13. august til den 16. august 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.
Aarhus Lystfiskerforening og Aarhus Kommune har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger om vandløbsrestaurering og passageforhold.
Denne plan for fiskepleje i Giber Å er en revision af den tidligere udsætningsplan fra 2007. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.
Udsætninger i vandløbene bliver varetaget af Aarhus Lystfiskerforening.
Original languageDanish
PublisherDTU Aqua
Number of pages21
Publication statusPublished - 2019
SeriesFaglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi
Number65-2019

Cite this

Mikkelsen, J. S. (2019). Plan for fiskepleje i Giber Å: Distrikt 13 – vandsystem 17. DTU Aqua. Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, No. 65-2019
Mikkelsen, Jørgen Skole. / Plan for fiskepleje i Giber Å : Distrikt 13 – vandsystem 17. DTU Aqua, 2019. 21 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 65-2019).
@book{a95e8d26c0fe4658905706bf9df48b55,
title = "Plan for fiskepleje i Giber {\AA}: Distrikt 13 – vandsystem 17",
abstract = "Denne plan for fiskepleje er udarbejdet p{\aa} baggrund af unders{\o}gelser over den fiskebiologiske tilstand i Giber {\AA}. Unders{\o}gelsen er foretaget i perioden fra den 13. august til den 16. august 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -{\o}kologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Aarhus Lystfiskerforening og Aarhus Kommune har assisteret med feltarbejdet og v{\ae}ret behj{\ae}lpelige med oplysninger om vandl{\o}bsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Giber {\AA} er en revision af den tidligere uds{\ae}tningsplan fra 2007. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandl{\o}b ved udl{\ae}gning af gydebanker m.m.Uds{\ae}tninger i vandl{\o}bene bliver varetaget af Aarhus Lystfiskerforening.",
author = "Mikkelsen, {J{\o}rgen Skole}",
year = "2019",
language = "Dansk",
publisher = "DTU Aqua",

}

Mikkelsen, JS 2019, Plan for fiskepleje i Giber Å: Distrikt 13 – vandsystem 17. Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, no. 65-2019, DTU Aqua.

Plan for fiskepleje i Giber Å : Distrikt 13 – vandsystem 17. / Mikkelsen, Jørgen Skole.

DTU Aqua, 2019. 21 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 65-2019).

Research output: Book/ReportReport

TY - RPRT

T1 - Plan for fiskepleje i Giber Å

T2 - Distrikt 13 – vandsystem 17

AU - Mikkelsen, Jørgen Skole

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Giber Å. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 13. august til den 16. august 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Aarhus Lystfiskerforening og Aarhus Kommune har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger om vandløbsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Giber Å er en revision af den tidligere udsætningsplan fra 2007. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.Udsætninger i vandløbene bliver varetaget af Aarhus Lystfiskerforening.

AB - Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Giber Å. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 13. august til den 16. august 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Aarhus Lystfiskerforening og Aarhus Kommune har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger om vandløbsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Giber Å er en revision af den tidligere udsætningsplan fra 2007. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.Udsætninger i vandløbene bliver varetaget af Aarhus Lystfiskerforening.

M3 - Rapport

BT - Plan for fiskepleje i Giber Å

PB - DTU Aqua

ER -

Mikkelsen JS. Plan for fiskepleje i Giber Å: Distrikt 13 – vandsystem 17. DTU Aqua, 2019. 21 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 65-2019).