Plan for fiskepleje i Bygholm Å

Distrikt 13 – vandsystem 7

Research output: Book/ReportReport

6 Downloads (Pure)

Abstract

Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Bygholm Å vandsystem. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 20. til den 28. september 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og - økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.
Horsens og Omegns Sportsfiskerforening har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger omkring vandløbsrestaurering og passageforhold.
Denne plan for fiskepleje i Bygholm Å er en revision af den tidligere udsætningsplan for Bygholm Å. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.
Udsætninger i vandløbene bliver varetaget af Horsens og Omegns Sportsfiskerforening, benævnt som H.O.S i resten af denne rapport.
Original languageDanish
PublisherDTU Aqua
Number of pages28
Publication statusPublished - 2019
SeriesFaglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi
Number67-2019

Cite this

Svarer, A. (2019). Plan for fiskepleje i Bygholm Å: Distrikt 13 – vandsystem 7. DTU Aqua. Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, No. 67-2019
Svarer, Andreas. / Plan for fiskepleje i Bygholm Å : Distrikt 13 – vandsystem 7. DTU Aqua, 2019. 28 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 67-2019).
@book{84f76ef3ed094ab2b535a1819dca4005,
title = "Plan for fiskepleje i Bygholm {\AA}: Distrikt 13 – vandsystem 7",
abstract = "Denne plan for fiskepleje er udarbejdet p{\aa} baggrund af unders{\o}gelser over den fiskebiologiske tilstand i Bygholm {\AA} vandsystem. Unders{\o}gelsen er foretaget i perioden fra den 20. til den 28. september 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og - {\o}kologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Horsens og Omegns Sportsfiskerforening har assisteret med feltarbejdet og v{\ae}ret behj{\ae}lpelige med oplysninger omkring vandl{\o}bsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Bygholm {\AA} er en revision af den tidligere uds{\ae}tningsplan for Bygholm {\AA}. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandl{\o}b ved udl{\ae}gning af gydebanker m.m.Uds{\ae}tninger i vandl{\o}bene bliver varetaget af Horsens og Omegns Sportsfiskerforening, ben{\ae}vnt som H.O.S i resten af denne rapport.",
author = "Andreas Svarer",
year = "2019",
language = "Dansk",
publisher = "DTU Aqua",

}

Svarer, A 2019, Plan for fiskepleje i Bygholm Å: Distrikt 13 – vandsystem 7. Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi, no. 67-2019, DTU Aqua.

Plan for fiskepleje i Bygholm Å : Distrikt 13 – vandsystem 7. / Svarer, Andreas.

DTU Aqua, 2019. 28 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 67-2019).

Research output: Book/ReportReport

TY - RPRT

T1 - Plan for fiskepleje i Bygholm Å

T2 - Distrikt 13 – vandsystem 7

AU - Svarer, Andreas

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Bygholm Å vandsystem. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 20. til den 28. september 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og - økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Horsens og Omegns Sportsfiskerforening har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger omkring vandløbsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Bygholm Å er en revision af den tidligere udsætningsplan for Bygholm Å. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.Udsætninger i vandløbene bliver varetaget af Horsens og Omegns Sportsfiskerforening, benævnt som H.O.S i resten af denne rapport.

AB - Denne plan for fiskepleje er udarbejdet på baggrund af undersøgelser over den fiskebiologiske tilstand i Bygholm Å vandsystem. Undersøgelsen er foretaget i perioden fra den 20. til den 28. september 2018 af DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og - økologi, kaldet DTU Aqua i resten af denne rapport.Horsens og Omegns Sportsfiskerforening har assisteret med feltarbejdet og været behjælpelige med oplysninger omkring vandløbsrestaurering og passageforhold.Denne plan for fiskepleje i Bygholm Å er en revision af den tidligere udsætningsplan for Bygholm Å. Planen er udarbejdet som led i de aktiviteter, der sker i forbindelse med den generelle fiskepleje, herunder restaurering af vandløb ved udlægning af gydebanker m.m.Udsætninger i vandløbene bliver varetaget af Horsens og Omegns Sportsfiskerforening, benævnt som H.O.S i resten af denne rapport.

M3 - Rapport

BT - Plan for fiskepleje i Bygholm Å

PB - DTU Aqua

ER -

Svarer A. Plan for fiskepleje i Bygholm Å: Distrikt 13 – vandsystem 7. DTU Aqua, 2019. 28 p. (Faglig rapport fra DTU Aqua, Institut for Akvatiske Ressourcer, Sektion for Ferskvandsfiskeri og -økologi; No. 67-2019).