Overvågning af Influenza A virus i svin 2017

Jesper Schak Krog, Charlotte Kristiane Hjulsager, Lars Erik Larsen

  Research output: Book/ReportReport

  12 Downloads (Pure)

  Abstract

  Der er i 2017 gennemført en systematisk, prospektiv, passiv overvågning af cirkulerende influenzavirus subtyper i danske svin. Det overordnede formål med overvågningen var at identificere hvilke influenzavirus subtyper og stammer, der cirkulerer blandt danske svin, og at kortlægge sygdomsårsager i svinepopulationen med henblik på at sikre det strategiske mål: at mindske antibiotikaforbruget i danske svinebesætninger.
  Original languageDanish
  PublisherDanmarks Tekniske Universitet (DTU)
  Number of pages2
  Publication statusPublished - 2017

  Cite this

  Krog, J. S., Hjulsager, C. K., & Larsen, L. E. (2017). Overvågning af Influenza A virus i svin 2017. Danmarks Tekniske Universitet (DTU).
  Krog, Jesper Schak ; Hjulsager, Charlotte Kristiane ; Larsen, Lars Erik. / Overvågning af Influenza A virus i svin 2017. Danmarks Tekniske Universitet (DTU), 2017. 2 p.
  @book{3b29450a90dd425f8677b36c20eed7a3,
  title = "Overv{\aa}gning af Influenza A virus i svin 2017",
  abstract = "Der er i 2017 gennemf{\o}rt en systematisk, prospektiv, passiv overv{\aa}gning af cirkulerende influenzavirus subtyper i danske svin. Det overordnede form{\aa}l med overv{\aa}gningen var at identificere hvilke influenzavirus subtyper og stammer, der cirkulerer blandt danske svin, og at kortl{\ae}gge sygdoms{\aa}rsager i svinepopulationen med henblik p{\aa} at sikre det strategiske m{\aa}l: at mindske antibiotikaforbruget i danske svinebes{\ae}tninger.",
  author = "Krog, {Jesper Schak} and Hjulsager, {Charlotte Kristiane} and Larsen, {Lars Erik}",
  year = "2017",
  language = "Dansk",
  publisher = "Danmarks Tekniske Universitet (DTU)",
  address = "Danmark",

  }

  Krog, JS, Hjulsager, CK & Larsen, LE 2017, Overvågning af Influenza A virus i svin 2017. Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

  Overvågning af Influenza A virus i svin 2017. / Krog, Jesper Schak; Hjulsager, Charlotte Kristiane; Larsen, Lars Erik.

  Danmarks Tekniske Universitet (DTU), 2017. 2 p.

  Research output: Book/ReportReport

  TY - RPRT

  T1 - Overvågning af Influenza A virus i svin 2017

  AU - Krog, Jesper Schak

  AU - Hjulsager, Charlotte Kristiane

  AU - Larsen, Lars Erik

  PY - 2017

  Y1 - 2017

  N2 - Der er i 2017 gennemført en systematisk, prospektiv, passiv overvågning af cirkulerende influenzavirus subtyper i danske svin. Det overordnede formål med overvågningen var at identificere hvilke influenzavirus subtyper og stammer, der cirkulerer blandt danske svin, og at kortlægge sygdomsårsager i svinepopulationen med henblik på at sikre det strategiske mål: at mindske antibiotikaforbruget i danske svinebesætninger.

  AB - Der er i 2017 gennemført en systematisk, prospektiv, passiv overvågning af cirkulerende influenzavirus subtyper i danske svin. Det overordnede formål med overvågningen var at identificere hvilke influenzavirus subtyper og stammer, der cirkulerer blandt danske svin, og at kortlægge sygdomsårsager i svinepopulationen med henblik på at sikre det strategiske mål: at mindske antibiotikaforbruget i danske svinebesætninger.

  M3 - Rapport

  BT - Overvågning af Influenza A virus i svin 2017

  PB - Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

  ER -

  Krog JS, Hjulsager CK, Larsen LE. Overvågning af Influenza A virus i svin 2017. Danmarks Tekniske Universitet (DTU), 2017. 2 p.