Ny Teknik Sladrer om Virus og Bakterier i Frugt og Grønt

Mathilde Hasseldam Josefsen, Anna Charlotte Schultz

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

Frugt og grønt er sundt, men har de seneste år også vist sig i stigende omfang at være kilde til, at forbrugere er blevet syge. PCR-teknikken er en ny og hurtig metode til at påvise patogener i frugt og grønt, og den kan få stor indflydelse på fødevarekontrollen og -sikkerheden i fremtiden.
Original languageDanish
JournalFrugt & Grønt
Issue number5
Pages (from-to)248-249
ISSN1601-6114
Publication statusPublished - 2011

Bibliographical note

Josefsen MH, Schultz AC (2011). Ny teknik sladrer om virus og bakterier i frugt og grønt. Frugt og grønt, Erhvervsbladet for frugt-, bær og grønsagsavlere, 5.pp248-49. http://www.e-pages.dk/gartneriraadgivningen/83/248

Cite this

Josefsen, M. H., & Schultz, A. C. (2011). Ny Teknik Sladrer om Virus og Bakterier i Frugt og Grønt. Frugt & Grønt, (5), 248-249.