NOTAT - Saltindhold i færdigpakkede saltede hele kødstykker (skinke, hamburgerryg, pulled kød) og middagspølser, der sælges i danske dagligvarebutikker

Research output: Book/ReportReportCommissioned

11 Downloads (Pure)
Original languageDanish
Place of PublicationKgs. Lyngby
PublisherDanmarks Tekniske Universitet (DTU)
Number of pages7
Publication statusPublished - 2019

Cite this

@book{92f449710b5a4765a70b8ca4723de42c,
title = "NOTAT - Saltindhold i f{\ae}rdigpakkede saltede hele k{\o}dstykker (skinke, hamburgerryg, pulled k{\o}d) og middagsp{\o}lser, der s{\ae}lges i danske dagligvarebutikker",
author = "Ygil, {Karin Hess} and Tue Christensen and Ellen Trolle and Heddie Mejborn",
year = "2019",
language = "Dansk",
publisher = "Danmarks Tekniske Universitet (DTU)",
address = "Danmark",

}

TY - RPRT

T1 - NOTAT - Saltindhold i færdigpakkede saltede hele kødstykker (skinke, hamburgerryg, pulled kød) og middagspølser, der sælges i danske dagligvarebutikker

AU - Ygil, Karin Hess

AU - Christensen, Tue

AU - Trolle, Ellen

AU - Mejborn, Heddie

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Rapport

BT - NOTAT - Saltindhold i færdigpakkede saltede hele kødstykker (skinke, hamburgerryg, pulled kød) og middagspølser, der sælges i danske dagligvarebutikker

PB - Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

CY - Kgs. Lyngby

ER -