Projects per year
Abstract
EFSA BIOHAZ Panel udgav i 2016 en opinion om forbrugerrisikoen relateret til fødevarebåren Bacillus cereus. I denne opinion konkluderes, at de niveauer af B. cereus i fødevarer, der vil kunne udgøre en forbrugerisiko, i høj grad afhænger af den specifikke stamme. De fleste rapporterede udbrud har dog været forårsaget af serveringer, der indeholder mere end 105 cfu/g af B. cereus. Der gøres opmærksom på, at i enkelte af de rapporterede tilfælde, synes sygdom at være indtruffet ved lavere niveauer, nemlig 103 – 105 cfu/g.
Original language | Danish |
---|
Place of Publication | Kgs. Lyngby |
---|---|
Publisher | DTU Fødevareinstituttet |
Number of pages | 2 |
Publication status | Published - 2019 |
Bibliographical note
Notat til Fødevarestyrelsen.Projects
- 1 Active
-
FF4 3.2.1 Ny håndtering af opbevaringstemperaturer
Hansen, T. B., Birk, T., Hansen, L. T., Galliano, C., Kyllesbæk Andersen, I., Thorup Gade, J. & Sporon-Fiedler, C.
01/01/2019 → 31/12/2023
Project: Consultancy