National arkivering af e-tidsskrifter og e-bøger i Danmark - nu eller aldrig?

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

86 Downloads (Pure)

Abstract

De senere år har der været arbejdet intensivt med permanent adgang og adgang ved opsigelser til elektroniske tidsskrifter og bøger. Der er set på løsninger, rettigheder, forhandlet med forlag, været dialog med udlandet m.m. Nu nærmer det sig, at vi efter 20 år med elektroniske tidsskrifter kan træffe en beslutning om ”go” eller ”no go” til en national arkiveringsløsning i Danmark.
Original languageDanish
JournalRevy
Volume40
Issue number4
Pages (from-to)15-16
ISSN1904-1969
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@article{8f7573cb3e304e1ab78bc8994f71dc03,
title = "National arkivering af e-tidsskrifter og e-b{\o}ger i Danmark - nu eller aldrig?",
abstract = "De senere {\aa}r har der v{\ae}ret arbejdet intensivt med permanent adgang og adgang ved opsigelser til elektroniske tidsskrifter og b{\o}ger. Der er set p{\aa} l{\o}sninger, rettigheder, forhandlet med forlag, v{\ae}ret dialog med udlandet m.m. Nu n{\ae}rmer det sig, at vi efter 20 {\aa}r med elektroniske tidsskrifter kan tr{\ae}ffe en beslutning om ”go” eller ”no go” til en national arkiveringsl{\o}sning i Danmark.",
author = "Mikkelsen, {Lise Ingemann} and Schneider, {Anette Wergeland}",
year = "2017",
language = "Dansk",
volume = "40",
pages = "15--16",
journal = "Revy",
issn = "1904-1969",
publisher = "Danmarks Forskningsbiblioteksforening",
number = "4",

}

National arkivering af e-tidsskrifter og e-bøger i Danmark - nu eller aldrig? / Mikkelsen, Lise Ingemann; Schneider, Anette Wergeland.

In: Revy, Vol. 40, No. 4, 2017, p. 15-16.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

TY - JOUR

T1 - National arkivering af e-tidsskrifter og e-bøger i Danmark - nu eller aldrig?

AU - Mikkelsen, Lise Ingemann

AU - Schneider, Anette Wergeland

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - De senere år har der været arbejdet intensivt med permanent adgang og adgang ved opsigelser til elektroniske tidsskrifter og bøger. Der er set på løsninger, rettigheder, forhandlet med forlag, været dialog med udlandet m.m. Nu nærmer det sig, at vi efter 20 år med elektroniske tidsskrifter kan træffe en beslutning om ”go” eller ”no go” til en national arkiveringsløsning i Danmark.

AB - De senere år har der været arbejdet intensivt med permanent adgang og adgang ved opsigelser til elektroniske tidsskrifter og bøger. Der er set på løsninger, rettigheder, forhandlet med forlag, været dialog med udlandet m.m. Nu nærmer det sig, at vi efter 20 år med elektroniske tidsskrifter kan træffe en beslutning om ”go” eller ”no go” til en national arkiveringsløsning i Danmark.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 40

SP - 15

EP - 16

JO - Revy

JF - Revy

SN - 1904-1969

IS - 4

ER -