Mejeri-Prædiktionsværktøj (Bacillus-Predict)

Paw Dalgaard, Maryam Maktabdar

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

40 Downloads (Pure)

Abstract

Prædiktive modeller for vækst, vækstgrænse og sporedannelse af hhv. kuldetolerante og varmetolerante Bacillus cereus bliver udviklet og valideret således, at de kan bidrage til risikovurderinger, produktudvikling og dokumentation af fødevaresikkerhed for mejeriprodukter og ingredienser. De nye modeller udvikles og valideres med det formål at gøre dem anvendelige for kølede produkter, produkter opbevaret uden køling samt for forarbejdning som køling, fermentering og tørring. De nye og validerede modeller inkluderes i et frit tilgængeligt mejeriprædiktionsværktøj (software) med det formål at gøre dem lettere at anvende for hele mejerisektoren.
Original languageDanish
JournalMælkeritidende
Volume7
Pages (from-to)22
Number of pages2
ISSN0024-9645
Publication statusPublished - 2022

Cite this