Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvorfor MIPI? Fordele og forudsætninger

Christian Schou Jensen, Anna Rose Vagn Jensen, Ole Broberg

  Research output: Book/ReportBookCommunication

  148 Downloads (Pure)

  Abstract

  Dette hæfte beskriver hvilke fordele der kan opnås ved at inddrage medarbejdere fra produktionen, samt hvilke forudsætninger der ligger til grund. Hæftet skaber grundlaget for at benytte hæfte 2, som giver en pejling af dit udgangspunkt for at inddrage medarbejdere og dernæst hæfte 3, som præsenterer konkrete metoder til medarbejderinddragelse. Som illustreret i figuren er hæfterne værktøjer til at afklare og afstemme hvordan medarbejderne kan inddrages i produktinnovation i netop din virksomhed.
  Formålet med MIPI hæfterne er at oplyse og hjælpe virksomheder med at benytte medarbejderinddragelse i produktinnovation. I hæfterne findes information og inspiration, samt konkrete arbejdsmetoder til at initiere medarbejderinddragelse. Hæfterne er rettet imod ledelsen og projektledere i danske fremstillingsvirksomheder med egen produktudvikling.
  Original languageEnglish
  Place of PublicationKgs. Lyngby
  PublisherDTU Management Engineering
  Number of pages7
  Publication statusPublished - 2016

  Fingerprint Dive into the research topics of 'Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvorfor MIPI? Fordele og forudsætninger'. Together they form a unique fingerprint.

  Cite this