Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvorfor MIPI? Fordele og forudsætninger

Christian Schou Jensen, Anna Rose Vagn Jensen, Ole Broberg

  Research output: Book/ReportBook

  133 Downloads (Pure)

  Abstract

  Dette hæfte beskriver hvilke fordele der kan opnås ved at inddrage medarbejdere fra produktionen, samt hvilke forudsætninger der ligger til grund. Hæftet skaber grundlaget for at benytte hæfte 2, som giver en pejling af dit udgangspunkt for at inddrage medarbejdere og dernæst hæfte 3, som præsenterer konkrete metoder til medarbejderinddragelse. Som illustreret i figuren er hæfterne værktøjer til at afklare og afstemme hvordan medarbejderne kan inddrages i produktinnovation i netop din virksomhed.
  Formålet med MIPI hæfterne er at oplyse og hjælpe virksomheder med at benytte medarbejderinddragelse i produktinnovation. I hæfterne findes information og inspiration, samt konkrete arbejdsmetoder til at initiere medarbejderinddragelse. Hæfterne er rettet imod ledelsen og projektledere i danske fremstillingsvirksomheder med egen produktudvikling.
  Original languageEnglish
  Place of PublicationKgs. Lyngby
  PublisherDTU Management Engineering
  Number of pages7
  Publication statusPublished - 2016

  Cite this

  Jensen, C. S., Jensen, A. R. V., & Broberg, O. (2016). Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvorfor MIPI? Fordele og forudsætninger. Kgs. Lyngby: DTU Management Engineering.
  Jensen, Christian Schou ; Jensen, Anna Rose Vagn ; Broberg, Ole. / Medarbejderinddragelse i produktinnovation : Hvorfor MIPI? Fordele og forudsætninger. Kgs. Lyngby : DTU Management Engineering, 2016. 7 p.
  @book{a83f6e3c31504abe97dbf9373a30be46,
  title = "Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvorfor MIPI? Fordele og foruds{\ae}tninger",
  abstract = "Dette h{\ae}fte beskriver hvilke fordele der kan opn{\aa}s ved at inddrage medarbejdere fra produktionen, samt hvilke foruds{\ae}tninger der ligger til grund. H{\ae}ftet skaber grundlaget for at benytte h{\ae}fte 2, som giver en pejling af dit udgangspunkt for at inddrage medarbejdere og dern{\ae}st h{\ae}fte 3, som pr{\ae}senterer konkrete metoder til medarbejderinddragelse. Som illustreret i figuren er h{\ae}fterne v{\ae}rkt{\o}jer til at afklare og afstemme hvordan medarbejderne kan inddrages i produktinnovation i netop din virksomhed.Form{\aa}let med MIPI h{\ae}fterne er at oplyse og hj{\ae}lpe virksomheder med at benytte medarbejderinddragelse i produktinnovation. I h{\ae}fterne findes information og inspiration, samt konkrete arbejdsmetoder til at initiere medarbejderinddragelse. H{\ae}fterne er rettet imod ledelsen og projektledere i danske fremstillingsvirksomheder med egen produktudvikling.",
  author = "Jensen, {Christian Schou} and Jensen, {Anna Rose Vagn} and Ole Broberg",
  year = "2016",
  language = "English",
  publisher = "DTU Management Engineering",

  }

  Jensen, CS, Jensen, ARV & Broberg, O 2016, Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvorfor MIPI? Fordele og forudsætninger. DTU Management Engineering, Kgs. Lyngby.

  Medarbejderinddragelse i produktinnovation : Hvorfor MIPI? Fordele og forudsætninger. / Jensen, Christian Schou; Jensen, Anna Rose Vagn; Broberg, Ole.

  Kgs. Lyngby : DTU Management Engineering, 2016. 7 p.

  Research output: Book/ReportBook

  TY - BOOK

  T1 - Medarbejderinddragelse i produktinnovation

  T2 - Hvorfor MIPI? Fordele og forudsætninger

  AU - Jensen, Christian Schou

  AU - Jensen, Anna Rose Vagn

  AU - Broberg, Ole

  PY - 2016

  Y1 - 2016

  N2 - Dette hæfte beskriver hvilke fordele der kan opnås ved at inddrage medarbejdere fra produktionen, samt hvilke forudsætninger der ligger til grund. Hæftet skaber grundlaget for at benytte hæfte 2, som giver en pejling af dit udgangspunkt for at inddrage medarbejdere og dernæst hæfte 3, som præsenterer konkrete metoder til medarbejderinddragelse. Som illustreret i figuren er hæfterne værktøjer til at afklare og afstemme hvordan medarbejderne kan inddrages i produktinnovation i netop din virksomhed.Formålet med MIPI hæfterne er at oplyse og hjælpe virksomheder med at benytte medarbejderinddragelse i produktinnovation. I hæfterne findes information og inspiration, samt konkrete arbejdsmetoder til at initiere medarbejderinddragelse. Hæfterne er rettet imod ledelsen og projektledere i danske fremstillingsvirksomheder med egen produktudvikling.

  AB - Dette hæfte beskriver hvilke fordele der kan opnås ved at inddrage medarbejdere fra produktionen, samt hvilke forudsætninger der ligger til grund. Hæftet skaber grundlaget for at benytte hæfte 2, som giver en pejling af dit udgangspunkt for at inddrage medarbejdere og dernæst hæfte 3, som præsenterer konkrete metoder til medarbejderinddragelse. Som illustreret i figuren er hæfterne værktøjer til at afklare og afstemme hvordan medarbejderne kan inddrages i produktinnovation i netop din virksomhed.Formålet med MIPI hæfterne er at oplyse og hjælpe virksomheder med at benytte medarbejderinddragelse i produktinnovation. I hæfterne findes information og inspiration, samt konkrete arbejdsmetoder til at initiere medarbejderinddragelse. Hæfterne er rettet imod ledelsen og projektledere i danske fremstillingsvirksomheder med egen produktudvikling.

  M3 - Book

  BT - Medarbejderinddragelse i produktinnovation

  PB - DTU Management Engineering

  CY - Kgs. Lyngby

  ER -

  Jensen CS, Jensen ARV, Broberg O. Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvorfor MIPI? Fordele og forudsætninger. Kgs. Lyngby: DTU Management Engineering, 2016. 7 p.