Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvordan gør man? Metoder til inddragelse

Christian Schou Jensen, Anna Rose Vagn Jensen, Ole Broberg

  Research output: Book/ReportBookCommunication

  255 Downloads (Pure)

  Abstract

  Dette hæfte beskriver 9 metoder til hvordan virksomheder kan inddrage produktionsmedarbejdere i produktinnovation. Metoderne er blevet udviklet og testet i samarbejde med danske produktionsvirksomheder. Metoderne understøtter alle samarbejde og kommunikation, som et middel til at opnå produktinnovation. Metodebeskrivelserne er rettet imod projektledere i enten udvikling eller produktion, som ønsker at få input til produktinnovation.
  Formålet med MIPI hæfterne er at oplyse og hjælpe virksomheder med at benytte medarbejderinddragelse i produktinnovation. I hæfterne findes information og inspiration, samt konkrete arbejdsmetoder til at initiere medarbejderinddragelse. Hæfterne er rettet imod ledelsen og projektledere i danske fremstillingsvirksomheder med egen produktudvikling.
  Original languageEnglish
  Place of PublicationKgs. Lyngby
  PublisherDTU Management Engineering
  Number of pages13
  Publication statusPublished - 2016

  Cite this

  Jensen, C. S., Jensen, A. R. V., & Broberg, O. (2016). Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvordan gør man? Metoder til inddragelse. Kgs. Lyngby: DTU Management Engineering.
  Jensen, Christian Schou ; Jensen, Anna Rose Vagn ; Broberg, Ole. / Medarbejderinddragelse i produktinnovation : Hvordan gør man? Metoder til inddragelse. Kgs. Lyngby : DTU Management Engineering, 2016. 13 p.
  @book{fe722a684101412883ad43f1f248e88b,
  title = "Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvordan g{\o}r man? Metoder til inddragelse",
  abstract = "Dette h{\ae}fte beskriver 9 metoder til hvordan virksomheder kan inddrage produktionsmedarbejdere i produktinnovation. Metoderne er blevet udviklet og testet i samarbejde med danske produktionsvirksomheder. Metoderne underst{\o}tter alle samarbejde og kommunikation, som et middel til at opn{\aa} produktinnovation. Metodebeskrivelserne er rettet imod projektledere i enten udvikling eller produktion, som {\o}nsker at f{\aa} input til produktinnovation.Form{\aa}let med MIPI h{\ae}fterne er at oplyse og hj{\ae}lpe virksomheder med at benytte medarbejderinddragelse i produktinnovation. I h{\ae}fterne findes information og inspiration, samt konkrete arbejdsmetoder til at initiere medarbejderinddragelse. H{\ae}fterne er rettet imod ledelsen og projektledere i danske fremstillingsvirksomheder med egen produktudvikling.",
  author = "Jensen, {Christian Schou} and Jensen, {Anna Rose Vagn} and Ole Broberg",
  year = "2016",
  language = "English",
  publisher = "DTU Management Engineering",

  }

  Jensen, CS, Jensen, ARV & Broberg, O 2016, Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvordan gør man? Metoder til inddragelse. DTU Management Engineering, Kgs. Lyngby.

  Medarbejderinddragelse i produktinnovation : Hvordan gør man? Metoder til inddragelse. / Jensen, Christian Schou; Jensen, Anna Rose Vagn; Broberg, Ole.

  Kgs. Lyngby : DTU Management Engineering, 2016. 13 p.

  Research output: Book/ReportBookCommunication

  TY - BOOK

  T1 - Medarbejderinddragelse i produktinnovation

  T2 - Hvordan gør man? Metoder til inddragelse

  AU - Jensen, Christian Schou

  AU - Jensen, Anna Rose Vagn

  AU - Broberg, Ole

  PY - 2016

  Y1 - 2016

  N2 - Dette hæfte beskriver 9 metoder til hvordan virksomheder kan inddrage produktionsmedarbejdere i produktinnovation. Metoderne er blevet udviklet og testet i samarbejde med danske produktionsvirksomheder. Metoderne understøtter alle samarbejde og kommunikation, som et middel til at opnå produktinnovation. Metodebeskrivelserne er rettet imod projektledere i enten udvikling eller produktion, som ønsker at få input til produktinnovation.Formålet med MIPI hæfterne er at oplyse og hjælpe virksomheder med at benytte medarbejderinddragelse i produktinnovation. I hæfterne findes information og inspiration, samt konkrete arbejdsmetoder til at initiere medarbejderinddragelse. Hæfterne er rettet imod ledelsen og projektledere i danske fremstillingsvirksomheder med egen produktudvikling.

  AB - Dette hæfte beskriver 9 metoder til hvordan virksomheder kan inddrage produktionsmedarbejdere i produktinnovation. Metoderne er blevet udviklet og testet i samarbejde med danske produktionsvirksomheder. Metoderne understøtter alle samarbejde og kommunikation, som et middel til at opnå produktinnovation. Metodebeskrivelserne er rettet imod projektledere i enten udvikling eller produktion, som ønsker at få input til produktinnovation.Formålet med MIPI hæfterne er at oplyse og hjælpe virksomheder med at benytte medarbejderinddragelse i produktinnovation. I hæfterne findes information og inspiration, samt konkrete arbejdsmetoder til at initiere medarbejderinddragelse. Hæfterne er rettet imod ledelsen og projektledere i danske fremstillingsvirksomheder med egen produktudvikling.

  M3 - Book

  BT - Medarbejderinddragelse i produktinnovation

  PB - DTU Management Engineering

  CY - Kgs. Lyngby

  ER -

  Jensen CS, Jensen ARV, Broberg O. Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvordan gør man? Metoder til inddragelse. Kgs. Lyngby: DTU Management Engineering, 2016. 13 p.