Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvad er jeres udgangspunkt? En diagnose af virksomheden

Christian Schou Jensen, Anna Rose Vagn Jensen, Ole Broberg

  Research output: Book/ReportBookCommunication

  99 Downloads (Pure)

  Abstract

  Dette hæfte hjælper med at finde jeres udgangspunkt for at inddrage produktionsmedarbejdere i produktinnovation. Det gøres ved at udføre en diagnose i tre trin, som omhandler virksomhedens: 1) udviklingsarbejde, 2) produkt og 3) produktionsmedarbejdere. Ved at udføre diagnosen stiller man sig selv nogle fundamentale spørgsmål om sin virksomhed, og når frem til, hvordan man kan begynde medarbejderinddragelse.I diagnosen svarer man på spørgsmål ved at vælge den farve som passer bedst til jeres virksomhed. Der skal derfor findes farver for hvert trin i diagnosen. På baggrund af diagnosen, og de farver der er valgt, får man sidst i hæftet anbefalet nogle metoder til medarbejderinddragelse. Metoderne er beskrevet i hæfte 3.
  Formålet med MIPI hæfterne er at oplyse og hjælpe virksomheder med at benytte medarbejderinddragelse i produktinnovation. I hæfterne findes information og inspiration, samt konkrete arbejdsmetoder til at initiere medarbejderinddragelse. Hæfterne er rettet imod ledelsen og projektledere i danske fremstillingsvirksomheder med egen produktudvikling.
  Original languageEnglish
  Place of PublicationKgs. Lyngby
  PublisherDTU Management Engineering
  Number of pages7
  Publication statusPublished - 2016

  Cite this

  Jensen, C. S., Jensen, A. R. V., & Broberg, O. (2016). Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvad er jeres udgangspunkt? En diagnose af virksomheden. Kgs. Lyngby: DTU Management Engineering.
  Jensen, Christian Schou ; Jensen, Anna Rose Vagn ; Broberg, Ole. / Medarbejderinddragelse i produktinnovation : Hvad er jeres udgangspunkt? En diagnose af virksomheden. Kgs. Lyngby : DTU Management Engineering, 2016. 7 p.
  @book{ed916e6af0264b5a9787f7cd8fd1c2e9,
  title = "Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvad er jeres udgangspunkt? En diagnose af virksomheden",
  abstract = "Dette h{\ae}fte hj{\ae}lper med at finde jeres udgangspunkt for at inddrage produktionsmedarbejdere i produktinnovation. Det g{\o}res ved at udf{\o}re en diagnose i tre trin, som omhandler virksomhedens: 1) udviklingsarbejde, 2) produkt og 3) produktionsmedarbejdere. Ved at udf{\o}re diagnosen stiller man sig selv nogle fundamentale sp{\o}rgsm{\aa}l om sin virksomhed, og n{\aa}r frem til, hvordan man kan begynde medarbejderinddragelse.I diagnosen svarer man p{\aa} sp{\o}rgsm{\aa}l ved at v{\ae}lge den farve som passer bedst til jeres virksomhed. Der skal derfor findes farver for hvert trin i diagnosen. P{\aa} baggrund af diagnosen, og de farver der er valgt, f{\aa}r man sidst i h{\ae}ftet anbefalet nogle metoder til medarbejderinddragelse. Metoderne er beskrevet i h{\ae}fte 3. Form{\aa}let med MIPI h{\ae}fterne er at oplyse og hj{\ae}lpe virksomheder med at benytte medarbejderinddragelse i produktinnovation. I h{\ae}fterne findes information og inspiration, samt konkrete arbejdsmetoder til at initiere medarbejderinddragelse. H{\ae}fterne er rettet imod ledelsen og projektledere i danske fremstillingsvirksomheder med egen produktudvikling.",
  author = "Jensen, {Christian Schou} and Jensen, {Anna Rose Vagn} and Ole Broberg",
  year = "2016",
  language = "English",
  publisher = "DTU Management Engineering",

  }

  Medarbejderinddragelse i produktinnovation : Hvad er jeres udgangspunkt? En diagnose af virksomheden. / Jensen, Christian Schou; Jensen, Anna Rose Vagn; Broberg, Ole.

  Kgs. Lyngby : DTU Management Engineering, 2016. 7 p.

  Research output: Book/ReportBookCommunication

  TY - BOOK

  T1 - Medarbejderinddragelse i produktinnovation

  T2 - Hvad er jeres udgangspunkt? En diagnose af virksomheden

  AU - Jensen, Christian Schou

  AU - Jensen, Anna Rose Vagn

  AU - Broberg, Ole

  PY - 2016

  Y1 - 2016

  N2 - Dette hæfte hjælper med at finde jeres udgangspunkt for at inddrage produktionsmedarbejdere i produktinnovation. Det gøres ved at udføre en diagnose i tre trin, som omhandler virksomhedens: 1) udviklingsarbejde, 2) produkt og 3) produktionsmedarbejdere. Ved at udføre diagnosen stiller man sig selv nogle fundamentale spørgsmål om sin virksomhed, og når frem til, hvordan man kan begynde medarbejderinddragelse.I diagnosen svarer man på spørgsmål ved at vælge den farve som passer bedst til jeres virksomhed. Der skal derfor findes farver for hvert trin i diagnosen. På baggrund af diagnosen, og de farver der er valgt, får man sidst i hæftet anbefalet nogle metoder til medarbejderinddragelse. Metoderne er beskrevet i hæfte 3. Formålet med MIPI hæfterne er at oplyse og hjælpe virksomheder med at benytte medarbejderinddragelse i produktinnovation. I hæfterne findes information og inspiration, samt konkrete arbejdsmetoder til at initiere medarbejderinddragelse. Hæfterne er rettet imod ledelsen og projektledere i danske fremstillingsvirksomheder med egen produktudvikling.

  AB - Dette hæfte hjælper med at finde jeres udgangspunkt for at inddrage produktionsmedarbejdere i produktinnovation. Det gøres ved at udføre en diagnose i tre trin, som omhandler virksomhedens: 1) udviklingsarbejde, 2) produkt og 3) produktionsmedarbejdere. Ved at udføre diagnosen stiller man sig selv nogle fundamentale spørgsmål om sin virksomhed, og når frem til, hvordan man kan begynde medarbejderinddragelse.I diagnosen svarer man på spørgsmål ved at vælge den farve som passer bedst til jeres virksomhed. Der skal derfor findes farver for hvert trin i diagnosen. På baggrund af diagnosen, og de farver der er valgt, får man sidst i hæftet anbefalet nogle metoder til medarbejderinddragelse. Metoderne er beskrevet i hæfte 3. Formålet med MIPI hæfterne er at oplyse og hjælpe virksomheder med at benytte medarbejderinddragelse i produktinnovation. I hæfterne findes information og inspiration, samt konkrete arbejdsmetoder til at initiere medarbejderinddragelse. Hæfterne er rettet imod ledelsen og projektledere i danske fremstillingsvirksomheder med egen produktudvikling.

  M3 - Book

  BT - Medarbejderinddragelse i produktinnovation

  PB - DTU Management Engineering

  CY - Kgs. Lyngby

  ER -

  Jensen CS, Jensen ARV, Broberg O. Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvad er jeres udgangspunkt? En diagnose af virksomheden. Kgs. Lyngby: DTU Management Engineering, 2016. 7 p.