Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvad er jeres udgangspunkt? En diagnose af virksomheden

Christian Schou Jensen, Anna Rose Vagn Jensen, Ole Broberg

  Research output: Book/ReportBookCommunication

  133 Downloads (Pure)

  Abstract

  Dette hæfte hjælper med at finde jeres udgangspunkt for at inddrage produktionsmedarbejdere i produktinnovation. Det gøres ved at udføre en diagnose i tre trin, som omhandler virksomhedens: 1) udviklingsarbejde, 2) produkt og 3) produktionsmedarbejdere. Ved at udføre diagnosen stiller man sig selv nogle fundamentale spørgsmål om sin virksomhed, og når frem til, hvordan man kan begynde medarbejderinddragelse.I diagnosen svarer man på spørgsmål ved at vælge den farve som passer bedst til jeres virksomhed. Der skal derfor findes farver for hvert trin i diagnosen. På baggrund af diagnosen, og de farver der er valgt, får man sidst i hæftet anbefalet nogle metoder til medarbejderinddragelse. Metoderne er beskrevet i hæfte 3.
  Formålet med MIPI hæfterne er at oplyse og hjælpe virksomheder med at benytte medarbejderinddragelse i produktinnovation. I hæfterne findes information og inspiration, samt konkrete arbejdsmetoder til at initiere medarbejderinddragelse. Hæfterne er rettet imod ledelsen og projektledere i danske fremstillingsvirksomheder med egen produktudvikling.
  Original languageEnglish
  Place of PublicationKgs. Lyngby
  PublisherDTU Management Engineering
  Number of pages7
  Publication statusPublished - 2016

  Fingerprint Dive into the research topics of 'Medarbejderinddragelse i produktinnovation: Hvad er jeres udgangspunkt? En diagnose af virksomheden'. Together they form a unique fingerprint.

  Cite this