MasseEksperiment 2014: Indeklima i klasselokaler - resultater

Geo Clausen, Jørn Toftum, Birgitte Andersen

Research output: Book/ReportReportResearch

254 Downloads (Pure)

Abstract

Resultaterne fra MasseEksperiment 2014 bliver her præsenteret i en række faktaark, som kan anvendes i undervisningen og bruges til at diskutere og arbejde videre ud fra. Faktaarkene henvender sig især til de lærere og elever, der deltog i MasseEksperiment 2014. Elever i de ældste klassetrin kan anvende faktaarkene selv, mens de yngre elever med fordel kan få resultaterne formidlet sammen med deres lærer. Arkene kan desuden ved kildeangivelse frit benyttes af journalister eller andre videnskabsformidlere, der måtte have interesse for MasseEksperimentet.

Via www.MasseEksperiment.dk kan du se resultaterne for klasselokalerne på alle de medvirkenede skoler og gymnasier. Herinde kan I således se jeres egne resultater, og sammenligne resultater på tværs af regioner, kommuner og hele Danmark. På www.MasseEksperiment.dk findes der også materiale fra de øvrige års MasseEksperimenter og således er det også muligt at sammenligne resultaterne fra samme eksperiment i 2009 og se udviklingen.
Original languageEnglish
PublisherDanish Science Factory
Number of pages19
Publication statusPublished - 2014

Fingerprint

Dive into the research topics of 'MasseEksperiment 2014: Indeklima i klasselokaler - resultater'. Together they form a unique fingerprint.

Cite this