Markedsudvikling af velsmagende, sunde og bæredygtige måltider på spisesteder (SpisVel)

Research output: Contribution to conferencePosterResearchpeer-review

36 Downloads (Pure)
Original languageEnglish
Publication date2015
Number of pages1
Publication statusPublished - 2015
EventGUDP Konference 2015 - København, Denmark
Duration: 27 Oct 201527 Oct 2015

Conference

ConferenceGUDP Konference 2015
Country/TerritoryDenmark
CityKøbenhavn
Period27/10/201527/10/2015

Bibliographical note

DTU Fødevareinstituttet • Madkulturen • Ålborg Universitet • Fødevarestyrelsen • McDonald’s • Statoil • 7-eleven• Easyfood • Nr. Onsild Slagtehus • DLG Foods • Lantmännen Schulstad A/S • Rose Poultry
Desuden et kulinarisk team bestående af: Carsten Kyster, Ronny Isvik, Claus Holm samt Winnie From Thesbøl

Cite this