Mad på plejecentre – sammenhæng mellem brug af økologiske produkter og den ernæringsmæssige kvalitet af maden samt forarbejdningsgrad ved indkøb

Ellen Trolle, Anne Vibeke Thorsen, Ellen Hyldgaard Tørsleff, Jan Bernhards-Werge, Anne Dahl Lassen

Research output: Book/ReportReportCommissioned

23 Downloads (Pure)
Original languageDanish
Place of PublicationKgs. Lyngby
PublisherDanmarks Tekniske Universitet (DTU)
Number of pages39
ISBN (Electronic)978-87-93565-51-7
Publication statusPublished - 2019

Cite this

@book{32cb82979ad04266ab0341b2ad8d7641,
title = "Mad p{\aa} plejecentre – sammenh{\ae}ng mellem brug af {\o}kologiske produkter og den ern{\ae}ringsm{\ae}ssige kvalitet af maden samt forarbejdningsgrad ved indk{\o}b",
author = "Ellen Trolle and Thorsen, {Anne Vibeke} and T{\o}rsleff, {Ellen Hyldgaard} and Jan Bernhards-Werge and Lassen, {Anne Dahl}",
year = "2019",
language = "Dansk",
publisher = "Danmarks Tekniske Universitet (DTU)",
address = "Danmark",

}

Mad på plejecentre – sammenhæng mellem brug af økologiske produkter og den ernæringsmæssige kvalitet af maden samt forarbejdningsgrad ved indkøb. / Trolle, Ellen; Thorsen, Anne Vibeke; Tørsleff, Ellen Hyldgaard; Bernhards-Werge, Jan; Lassen, Anne Dahl.

Kgs. Lyngby : Danmarks Tekniske Universitet (DTU), 2019. 39 p.

Research output: Book/ReportReportCommissioned

TY - RPRT

T1 - Mad på plejecentre – sammenhæng mellem brug af økologiske produkter og den ernæringsmæssige kvalitet af maden samt forarbejdningsgrad ved indkøb

AU - Trolle, Ellen

AU - Thorsen, Anne Vibeke

AU - Tørsleff, Ellen Hyldgaard

AU - Bernhards-Werge, Jan

AU - Lassen, Anne Dahl

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Rapport

BT - Mad på plejecentre – sammenhæng mellem brug af økologiske produkter og den ernæringsmæssige kvalitet af maden samt forarbejdningsgrad ved indkøb

PB - Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

CY - Kgs. Lyngby

ER -