Mad og mikroorganismer nr. 5: Resultater fra fire kortlægningsundersøgelser over sygdomsfremkaldende bakterier i fødevarer

Jens Kirk Andersen, Lars Andersen, Jeppe Boel, Mette Espersen, Ulla Møller, Niels Ladefoged Nielsen, Birgit Nørrung, Sven H. Qvist, Anna Charlotte Schultz

Research output: Book/ReportReport

Original languageDanish
PublisherFødevaredirektoratet
Edition1
Number of pages27
ISBN (Print)87-90978-53-6
Publication statusPublished - 2001
SeriesFødevareRapport
Number1
ISSN1399-0829

Cite this

Andersen, J. K., Andersen, L., Boel, J., Espersen, M., Møller, U., Ladefoged Nielsen, N., Nørrung, B., H. Qvist, S., & Schultz, A. C. (2001). Mad og mikroorganismer nr. 5: Resultater fra fire kortlægningsundersøgelser over sygdomsfremkaldende bakterier i fødevarer. (1 ed.) Fødevaredirektoratet. FødevareRapport, No. 1