Mænds måltidsvaner, viden om og holdninger til at spise sundt i forhold til uddannelse 2011-2013

Research output: Book/ReportReportResearchpeer-review

111 Downloads (Pure)

Abstract

Dette notat beskriver og vurderer sammenhængen mellem kort og langt uddannede 20-64-årige mænds måltidsmønster og indtag af grønt og frugt i måltiderne til hverdag (mandag til torsdag). Notatet beskriver og vurderer desuden sammenhængen mellem kort og langt uddannede mænds motiver til og barrierer for at spise sund mad samt deres viden om anbefalingen for frugt og grønt. Data stammer fra Den nationale undersøgelse af danskernes kost og fysiske aktivitet 2011-2013. I alt 956 mænd indgår i undersøgelsen. Kort uddannelse svarer til, at højest gennemførte uddannelse er grundskole eller erhvervsfaglig uddannelse, mens lang uddannelse svarer til, at højest gennemførte uddannelse er mellemlang- eller lang videregående uddannelse.
Original languageEnglish
PublisherDTU Fødevareinstituttet
Number of pages45
ISBN (Print)978-87-93109-56-8
Publication statusPublished - 2015

Cite this