TY - RPRT
T1 - Mænds måltidsvaner, viden om og holdninger til at spise sundt i forhold til uddannelse 2011-2013
AU - Christensen, Lene Møller
AU - Fagt, Sisse
PY - 2015
Y1 - 2015
N2 - Dette notat beskriver og vurderer sammenhængen mellem kort og langt uddannede 20-64-årige mænds
måltidsmønster og indtag af grønt og frugt i måltiderne til hverdag (mandag til torsdag). Notatet beskriver og
vurderer desuden sammenhængen mellem kort og langt uddannede mænds motiver til og barrierer for at
spise sund mad samt deres viden om anbefalingen for frugt og grønt. Data stammer fra Den nationale undersøgelse
af danskernes kost og fysiske aktivitet 2011-2013. I alt 956 mænd indgår i undersøgelsen. Kort
uddannelse svarer til, at højest gennemførte uddannelse er grundskole eller erhvervsfaglig uddannelse,
mens lang uddannelse svarer til, at højest gennemførte uddannelse er mellemlang- eller lang videregående
uddannelse.
AB - Dette notat beskriver og vurderer sammenhængen mellem kort og langt uddannede 20-64-årige mænds
måltidsmønster og indtag af grønt og frugt i måltiderne til hverdag (mandag til torsdag). Notatet beskriver og
vurderer desuden sammenhængen mellem kort og langt uddannede mænds motiver til og barrierer for at
spise sund mad samt deres viden om anbefalingen for frugt og grønt. Data stammer fra Den nationale undersøgelse
af danskernes kost og fysiske aktivitet 2011-2013. I alt 956 mænd indgår i undersøgelsen. Kort
uddannelse svarer til, at højest gennemførte uddannelse er grundskole eller erhvervsfaglig uddannelse,
mens lang uddannelse svarer til, at højest gennemførte uddannelse er mellemlang- eller lang videregående
uddannelse.
M3 - Report
SN - 978-87-93109-56-8
BT - Mænds måltidsvaner, viden om og holdninger til at spise sundt i forhold til uddannelse 2011-2013
PB - DTU Fødevareinstituttet
ER -