Leagile Manufacturing - implementering af modulariserede produktplatforme

Ole-Christian Bjarnø

  Research output: Book/ReportReportResearch

  Abstract

  Lean og Agile (Leagile) Manufacturing indebærer ikke blot den rette balance (dekobling) mellem lean producerede komponenter og agile konfigurerede færdigvarer, og dermed til levering af individualiserede produkter til konkurrencedygtige priser og høj kvalitet, men også til effektivitet og fleksibilitet i produktudvikling og produktion. For at opnå integrationen mellem agile og lean kan der arbejdes med en vifte af integrationsmekanismer inden for organisatoriske og teknologiske virkemidler. Projektet har til formål at identificere, strukturere og modellere de centrale analyse- og beslutningsstøttesystemer, der er relevante for integration af produktudvikling tilrettelagt gennem modulariserede produktplatforme og en produktionskæde, der er organiseret efter leagile principper, herunder at beskrive Leagile konceptets relation til udvikling af organisationen.
  Original languageDanish
  Number of pages17
  Publication statusPublished - 2003

  Cite this

  @book{382e2e994be64840bc96c892b5075848,
  title = "Leagile Manufacturing - implementering af modulariserede produktplatforme",
  abstract = "Lean og Agile (Leagile) Manufacturing indeb{\ae}rer ikke blot den rette balance (dekobling) mellem lean producerede komponenter og agile konfigurerede f{\ae}rdigvarer, og dermed til levering af individualiserede produkter til konkurrencedygtige priser og h{\o}j kvalitet, men ogs{\aa} til effektivitet og fleksibilitet i produktudvikling og produktion. For at opn{\aa} integrationen mellem agile og lean kan der arbejdes med en vifte af integrationsmekanismer inden for organisatoriske og teknologiske virkemidler. Projektet har til form{\aa}l at identificere, strukturere og modellere de centrale analyse- og beslutningsst{\o}ttesystemer, der er relevante for integration af produktudvikling tilrettelagt gennem modulariserede produktplatforme og en produktionsk{\ae}de, der er organiseret efter leagile principper, herunder at beskrive Leagile konceptets relation til udvikling af organisationen.",
  author = "Ole-Christian Bjarn{\o}",
  year = "2003",
  language = "Dansk",

  }

  Leagile Manufacturing - implementering af modulariserede produktplatforme. / Bjarnø, Ole-Christian.

  2003. 17 p.

  Research output: Book/ReportReportResearch

  TY - RPRT

  T1 - Leagile Manufacturing - implementering af modulariserede produktplatforme

  AU - Bjarnø, Ole-Christian

  PY - 2003

  Y1 - 2003

  N2 - Lean og Agile (Leagile) Manufacturing indebærer ikke blot den rette balance (dekobling) mellem lean producerede komponenter og agile konfigurerede færdigvarer, og dermed til levering af individualiserede produkter til konkurrencedygtige priser og høj kvalitet, men også til effektivitet og fleksibilitet i produktudvikling og produktion. For at opnå integrationen mellem agile og lean kan der arbejdes med en vifte af integrationsmekanismer inden for organisatoriske og teknologiske virkemidler. Projektet har til formål at identificere, strukturere og modellere de centrale analyse- og beslutningsstøttesystemer, der er relevante for integration af produktudvikling tilrettelagt gennem modulariserede produktplatforme og en produktionskæde, der er organiseret efter leagile principper, herunder at beskrive Leagile konceptets relation til udvikling af organisationen.

  AB - Lean og Agile (Leagile) Manufacturing indebærer ikke blot den rette balance (dekobling) mellem lean producerede komponenter og agile konfigurerede færdigvarer, og dermed til levering af individualiserede produkter til konkurrencedygtige priser og høj kvalitet, men også til effektivitet og fleksibilitet i produktudvikling og produktion. For at opnå integrationen mellem agile og lean kan der arbejdes med en vifte af integrationsmekanismer inden for organisatoriske og teknologiske virkemidler. Projektet har til formål at identificere, strukturere og modellere de centrale analyse- og beslutningsstøttesystemer, der er relevante for integration af produktudvikling tilrettelagt gennem modulariserede produktplatforme og en produktionskæde, der er organiseret efter leagile principper, herunder at beskrive Leagile konceptets relation til udvikling af organisationen.

  M3 - Rapport

  BT - Leagile Manufacturing - implementering af modulariserede produktplatforme

  ER -