Langtidshævning af brød og glutenindhold

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

19 Downloads (Pure)
Original languageDanish
Publication date2018
Number of pages2
Project No.19/1025853
Finished10/07/2018
Publication statusPublished - 2018

Bibliographical note

Rekvirent: Fødevarestyrelsen

Keywords

  • Risikovurdering
  • Fødevareallergi

Cite this

Madsen, C. B., (2018). Langtidshævning af brød og glutenindhold, No. 19/1025853, 2 p., Jul 10, 2018.
Madsen, Charlotte Bernhard. / Langtidshævning af brød og glutenindhold. No. 19/1025853, 2018. 2 p., Jul 10, 2018.
@misc{ce189007be85402eae4f48be231d68e0,
title = "Langtidsh{\ae}vning af br{\o}d og glutenindhold",
keywords = "Risikovurdering, F{\o}devareallergi",
author = "Madsen, {Charlotte Bernhard}",
note = "Rekvirent: F{\o}devarestyrelsen",
year = "2018",
language = "Dansk",

}

Madsen, CB 2018, 'Langtidshævning af brød og glutenindhold', No. 19/1025853, 2 p., Jul 10, 2018..

Langtidshævning af brød og glutenindhold. / Madsen, Charlotte Bernhard.

No. 19/1025853, 2018. 2 p., Jul 10, 2018.

Research output: Memorandum/expositionMemorandum

TY - GEN

T1 - Langtidshævning af brød og glutenindhold

AU - Madsen, Charlotte Bernhard

N1 - Rekvirent: Fødevarestyrelsen

PY - 2018

Y1 - 2018

KW - Risikovurdering

KW - Fødevareallergi

M3 - Faglig redegørelse

ER -

Madsen CB. Langtidshævning af brød og glutenindhold. No. 19/1025853, 2018. 2 p., Jul 10, 2018.