TY - JOUR
T1 - Kundernes adfærd og indtag på en fastfood restaurant
T2 - resultater fra et eksperimentelt forsøg
AU - Lassen, Anne Dahl
AU - Thomsen Volhøj, Klaus
AU - Gross, Gitte
PY - 2013
Y1 - 2013
N2 - De fleste danskere opfatter fastfood som usund mad. Den opfattelse passer godt med det generelle billede fra burgerrestauranter, pizzeriaer og maden på tankstationer. Det er som regel muligt at tage et sundere valg, men de sundere valg er ikke altid gjort synlige og attraktive for kunderne. I en ny undersøgelse har DTU Fødevareinstituttet undersøgt, om kunderne vælger anderledes, hvis ekspedienten i en burgerrestaurant gør dem opmærksomme på de sundere valg. I artiklen bliver nogle af undersøgelsens hovedresultater præsenteret.
AB - De fleste danskere opfatter fastfood som usund mad. Den opfattelse passer godt med det generelle billede fra burgerrestauranter, pizzeriaer og maden på tankstationer. Det er som regel muligt at tage et sundere valg, men de sundere valg er ikke altid gjort synlige og attraktive for kunderne. I en ny undersøgelse har DTU Fødevareinstituttet undersøgt, om kunderne vælger anderledes, hvis ekspedienten i en burgerrestaurant gør dem opmærksomme på de sundere valg. I artiklen bliver nogle af undersøgelsens hovedresultater præsenteret.
M3 - Tidsskriftartikel
JO - E-artikel fra DTU Fødevareinstitutet
JF - E-artikel fra DTU Fødevareinstitutet
SN - 1904-5581
IS - 5
ER -