Kumarin – en smagsgiver i kanel. Kan man få for meget kanel med kosten?

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

245 Downloads (Pure)
Original languageDanish
JournalDansk Kemi
Volume93
Issue number5
Number of pages2
ISSN0011-6335
Publication statusPublished - 2012

Cite this

@article{9ff65de370eb4a0d97952ee3bab215f4,
title = "Kumarin – en smagsgiver i kanel. Kan man f{\aa} for meget kanel med kosten?",
author = "Kirsten Pilegaard",
year = "2012",
language = "Dansk",
volume = "93",
journal = "Dansk Kemi",
issn = "0011-6335",
publisher = "TechMedia A/S",
number = "5",

}

Kumarin – en smagsgiver i kanel. Kan man få for meget kanel med kosten? / Pilegaard, Kirsten.

In: Dansk Kemi, Vol. 93, No. 5, 2012.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Kumarin – en smagsgiver i kanel. Kan man få for meget kanel med kosten?

AU - Pilegaard, Kirsten

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 93

JO - Dansk Kemi

JF - Dansk Kemi

SN - 0011-6335

IS - 5

ER -