Imprægneringsmidlers indvirkning på betons holdbarhed: Del 1: Undersøgelse af effekten af imprægnering på fugtindholdet i beton under forskellige eksponeringsforhold

Bo Overgaard Brandt, Tai Van, Bent Grelk, Kurt Kielsgaard Hansen, Svend Bødker Hansen

Research output: Book/ReportReportResearch

10 Downloads (Pure)

Abstract

Denne rapport er et uddrag af et diplomafgangsprojekt for studieretningen diplom-bygning, udarbejdet på Danmarks Tekniske Universitet Lyngby, ved Institut for Byggeri og Anlæg.
Projektet er gennemført af Bo Overgaard Brandt og Tai Van, i perioden februar til juni 2016. Projektets overordnede titel er ’’Imprægnerings indvirkning på materialers holdbarhed’’. Kurt Kielsgaard Hansen, Bent Grelk, fra DTU Byg og Svend Bødker Hansen, All Remove Danmark har været vejledere på projek- tet.
Denne rapport indeholder udvalgte resultater af en række fugtundersøgelser af beton, mht. effekten af imprægnering på fugt-indholdet i beton, under forskellige eksponeringsforhold. I denne rapport er det primært resultater af effekten af imprægnering på betoner med v/c-forholdet 0,40 og 0,55, som er be- handlet. Den samlede diplomafgangsrapport indeholder også resultater af betoner med v/c-forhold på 0,43 og 0,57, men disse er af overskuelighedsmæssige hensyn ikke medtaget i denne rapport.
Original languageDanish
PublisherTechnical University of Denmark, Department of Civil Engineering
Number of pages25
ISBN (Electronic)8778775345
Publication statusPublished - 2017

Bibliographical note

BYG R-435

Cite this