Implementering af elektriske køretøjer i virksomheder

Research output: Contribution to conferenceConference abstract for conferenceResearchpeer-review

Abstract

Denne artikel omhandler de foreløbige resultater af en showcase i EUFAL (Electric Urban Freight and Logistics) projektet, som har til formål at skabe en udvekslingsplatform i form af et beslutningsstøttesystem for virksomheder, der har et ønske om at integrere elektriske køretøjer i deres flåder af erhvervskøretøjer.
Showcasen foregår i samarbejde med en dansk virksomhed (MT Højgaard), der som virksomhedspartner i EUFAL projektet vil teste, om en løsning med elektriske køretøjer kan opfylde en række specifikke krav inden for den kommercielle sektor. Virksomheden har en række håndværkere, der servicerer byggepladser og udfører andre vedligeholdelsesopgaver inden for Københavns Kommune, og som en del af projektet har virksomheden fysisk erstattet nogle af deres konventionelle køretøjer med elektriske køretøjer i en testperiode på et år. Data vil løbende blive indsamlet og behandlet i løbet af foråret og sommeren 2019 og de foreløbige resultater af projektet vil blive præsenteret ved Trafikdage 2019.
Original languageEnglish
Publication date2019
Number of pages4
Publication statusPublished - 2019
EventTrafikdage på Aalborg Universitet 2019 - Aalborg Universitet, Aalborg, Denmark
Duration: 26 Aug 201927 Aug 2019

Conference

ConferenceTrafikdage på Aalborg Universitet 2019
LocationAalborg Universitet
Country/TerritoryDenmark
CityAalborg
Period26/08/201927/08/2019

Fingerprint

Dive into the research topics of 'Implementering af elektriske køretøjer i virksomheder'. Together they form a unique fingerprint.

Cite this