Holdbarhed af økologisk tørret kød

Jens Kirk Andersen

Research output: Memorandum/expositionQuestion & Answer/hearing

139 Downloads (Pure)

Abstract

DTU Fødevareinstituttet har fået en henvendelse fra en borger, der er ved at starte en fødevarevirksomhed, som skal producere økologisk tørret kød. Det tørrede kød produceres bl.a. ved at der de første 24 timer er UV-lys tændt for at hæmme bakterievæksten. I den forbindelse spørger borgeren DTU Fødevareinstituttet, om instituttet har kendskab til en tilsætningsstof, der kan hæmme svamp-/mugdannelse og som gerne må anvendes til økologisk produktion. I forlængelse af det, spørger borgen om det er en nødvendighed at tilsætte midler for at hæmme svamp/mug.
Original languageDanish
Publication date2018
Number of pages1
Project No.18/04754
Finished05/04/2018
Publication statusPublished - 2018

Bibliographical note

Rekvirent: Firma

Keywords

  • Fødevareteknologi
  • Sygdomsfremkaldende mikroorganismer

Cite this