Abstract
DTU Fødevareinstituttet har fået en henvendelse fra en borger, der er ved at starte en fødevarevirksomhed, som skal producere økologisk tørret kød. Det tørrede kød produceres bl.a. ved at der de første 24 timer er UV-lys tændt for at hæmme bakterievæksten. I den forbindelse spørger borgeren DTU Fødevareinstituttet, om instituttet har kendskab til en tilsætningsstof, der kan hæmme svamp-/mugdannelse og som gerne må anvendes til økologisk produktion. I forlængelse af det, spørger borgen om det er en nødvendighed at tilsætte midler for at hæmme svamp/mug.
Original language | Danish |
---|---|
Publication date | 2018 |
Number of pages | 1 |
Project No. | 18/04754 |
Finished | 05/04/2018 |
Publication status | Published - 2018 |
Bibliographical note
Rekvirent: FirmaKeywords
- Fødevareteknologi
- Sygdomsfremkaldende mikroorganismer