Grønt regnskab 2004

Jørgen Kjems

  Research output: Book/ReportReportCommunication

  Abstract

  Risø skal som nationallaboratorium fremme en forskningsbaseret, teknologisk udvikling, som på én gang er miljømæssigt forsvarlig og skaber velstand. Risø bidrager hertil ved forskning inden for energi, industriel teknologi og bioproduktion, som erteknologiske områder, der indeholder store potentialer for en mere miljøvenlig produktion i samfundet. Risøs grønne regnskab beskriver miljø og arbejdsmiljøpåvirkningerne fra driften af forskningscentrets aktiviteter i Roskilde. Risøs aktiviteter iSparkær, Høvsøre, Sorø og Hornsherred er ikke medtaget. De nukleare anlæg under Dansk Dekommissionering (DD) er ikke en del af Forskningscenter Risø. Dansk Dekommissionering, der hører under Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, er enselvstændig virksomhed, som har til formål at nedtage de nukleare anlæg. Risø driver egne forsyningsanlæg mv. der også dækker andre institutioner i tilknytning til Risøs område. Det grønne regnskab omfatter kun tal for Forsk-ningscenter Risø, så langtsom dette er muligt.
  Original languageDanish
  Place of PublicationRoskilde
  PublisherRisø National Laboratory
  Number of pages22
  Publication statusPublished - 2005

  Cite this

  Kjems, J. (2005). Grønt regnskab 2004. Roskilde: Risø National Laboratory.
  Kjems, Jørgen. / Grønt regnskab 2004. Roskilde : Risø National Laboratory, 2005. 22 p.
  @book{04d700050ba24d93a798d0f7a3b90b83,
  title = "Gr{\o}nt regnskab 2004",
  abstract = "Ris{\o} skal som nationallaboratorium fremme en forskningsbaseret, teknologisk udvikling, som p{\aa} {\'e}n gang er milj{\o}m{\ae}ssigt forsvarlig og skaber velstand. Ris{\o} bidrager hertil ved forskning inden for energi, industriel teknologi og bioproduktion, som erteknologiske omr{\aa}der, der indeholder store potentialer for en mere milj{\o}venlig produktion i samfundet. Ris{\o}s gr{\o}nne regnskab beskriver milj{\o} og arbejdsmilj{\o}p{\aa}virkningerne fra driften af forskningscentrets aktiviteter i Roskilde. Ris{\o}s aktiviteter iSpark{\ae}r, H{\o}vs{\o}re, Sor{\o} og Hornsherred er ikke medtaget. De nukleare anl{\ae}g under Dansk Dekommissionering (DD) er ikke en del af Forskningscenter Ris{\o}. Dansk Dekommissionering, der h{\o}rer under Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, er enselvst{\ae}ndig virksomhed, som har til form{\aa}l at nedtage de nukleare anl{\ae}g. Ris{\o} driver egne forsyningsanl{\ae}g mv. der ogs{\aa} d{\ae}kker andre institutioner i tilknytning til Ris{\o}s omr{\aa}de. Det gr{\o}nne regnskab omfatter kun tal for Forsk-ningscenter Ris{\o}, s{\aa} langtsom dette er muligt.",
  author = "J{\o}rgen Kjems",
  year = "2005",
  language = "Dansk",
  publisher = "Ris{\o} National Laboratory",

  }

  Kjems, J 2005, Grønt regnskab 2004. Risø National Laboratory, Roskilde.

  Grønt regnskab 2004. / Kjems, Jørgen.

  Roskilde : Risø National Laboratory, 2005. 22 p.

  Research output: Book/ReportReportCommunication

  TY - RPRT

  T1 - Grønt regnskab 2004

  AU - Kjems, Jørgen

  PY - 2005

  Y1 - 2005

  N2 - Risø skal som nationallaboratorium fremme en forskningsbaseret, teknologisk udvikling, som på én gang er miljømæssigt forsvarlig og skaber velstand. Risø bidrager hertil ved forskning inden for energi, industriel teknologi og bioproduktion, som erteknologiske områder, der indeholder store potentialer for en mere miljøvenlig produktion i samfundet. Risøs grønne regnskab beskriver miljø og arbejdsmiljøpåvirkningerne fra driften af forskningscentrets aktiviteter i Roskilde. Risøs aktiviteter iSparkær, Høvsøre, Sorø og Hornsherred er ikke medtaget. De nukleare anlæg under Dansk Dekommissionering (DD) er ikke en del af Forskningscenter Risø. Dansk Dekommissionering, der hører under Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, er enselvstændig virksomhed, som har til formål at nedtage de nukleare anlæg. Risø driver egne forsyningsanlæg mv. der også dækker andre institutioner i tilknytning til Risøs område. Det grønne regnskab omfatter kun tal for Forsk-ningscenter Risø, så langtsom dette er muligt.

  AB - Risø skal som nationallaboratorium fremme en forskningsbaseret, teknologisk udvikling, som på én gang er miljømæssigt forsvarlig og skaber velstand. Risø bidrager hertil ved forskning inden for energi, industriel teknologi og bioproduktion, som erteknologiske områder, der indeholder store potentialer for en mere miljøvenlig produktion i samfundet. Risøs grønne regnskab beskriver miljø og arbejdsmiljøpåvirkningerne fra driften af forskningscentrets aktiviteter i Roskilde. Risøs aktiviteter iSparkær, Høvsøre, Sorø og Hornsherred er ikke medtaget. De nukleare anlæg under Dansk Dekommissionering (DD) er ikke en del af Forskningscenter Risø. Dansk Dekommissionering, der hører under Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, er enselvstændig virksomhed, som har til formål at nedtage de nukleare anlæg. Risø driver egne forsyningsanlæg mv. der også dækker andre institutioner i tilknytning til Risøs område. Det grønne regnskab omfatter kun tal for Forsk-ningscenter Risø, så langtsom dette er muligt.

  M3 - Rapport

  BT - Grønt regnskab 2004

  PB - Risø National Laboratory

  CY - Roskilde

  ER -

  Kjems J. Grønt regnskab 2004. Roskilde: Risø National Laboratory, 2005. 22 p.