Fremtidens Fjernvarme - Litteraturstudie

Marie Münster, Lise-Lotte Pade Hansen

  Research output: Book/ReportReportResearch

  207 Downloads (Pure)

  Abstract

  Der er gennemført et litteraturstudie hvor en lang række danske og udenlandske databaser er afsøgt. 45 artikler, rapporter og brochurer er identificeret, der omhandler fjernvarmens rolle i det fremtidige energisystem.
  Der gives korte resuméer af hver artikel/ rapport/ brochure og derudover præsenteres overblik over hvad der kan konkluderes ud fra litteraturen samlet set på områderne system, teknologi, liberalisering og CO2 kvoter.
  Endelig præsenteres udkast til en SWOT analyse af fjernvarmens rolle i fremtidens energisystem og der kommes med forslag til fremtidige analyser og projekter.
  Original languageDanish
  PublisherForskningscenter Risø, Afdelingen for Systemanalyse
  Number of pages29
  Publication statusPublished - 2006

  Bibliographical note

  Marie Münster, Lise-Lotte Pade Hansen

  Cite this

  Münster, M., & Hansen, L-L. P. (2006). Fremtidens Fjernvarme - Litteraturstudie. Forskningscenter Risø, Afdelingen for Systemanalyse.
  Münster, Marie ; Hansen, Lise-Lotte Pade. / Fremtidens Fjernvarme - Litteraturstudie. Forskningscenter Risø, Afdelingen for Systemanalyse, 2006. 29 p.
  @book{0e8b8373c20c40fb9b2b59e1bf019b7b,
  title = "Fremtidens Fjernvarme - Litteraturstudie",
  abstract = "Der er gennemf{\o}rt et litteraturstudie hvor en lang r{\ae}kke danske og udenlandske databaser er afs{\o}gt. 45 artikler, rapporter og brochurer er identificeret, der omhandler fjernvarmens rolle i det fremtidige energisystem.Der gives korte resum{\'e}er af hver artikel/ rapport/ brochure og derudover pr{\ae}senteres overblik over hvad der kan konkluderes ud fra litteraturen samlet set p{\aa} omr{\aa}derne system, teknologi, liberalisering og CO2 kvoter.Endelig pr{\ae}senteres udkast til en SWOT analyse af fjernvarmens rolle i fremtidens energisystem og der kommes med forslag til fremtidige analyser og projekter.",
  author = "Marie M{\"u}nster and Hansen, {Lise-Lotte Pade}",
  note = "Marie M{\"u}nster, Lise-Lotte Pade Hansen",
  year = "2006",
  language = "Dansk",
  publisher = "Forskningscenter Ris{\o}, Afdelingen for Systemanalyse",

  }

  Münster, M & Hansen, L-LP 2006, Fremtidens Fjernvarme - Litteraturstudie. Forskningscenter Risø, Afdelingen for Systemanalyse.

  Fremtidens Fjernvarme - Litteraturstudie. / Münster, Marie; Hansen, Lise-Lotte Pade.

  Forskningscenter Risø, Afdelingen for Systemanalyse, 2006. 29 p.

  Research output: Book/ReportReportResearch

  TY - RPRT

  T1 - Fremtidens Fjernvarme - Litteraturstudie

  AU - Münster, Marie

  AU - Hansen, Lise-Lotte Pade

  N1 - Marie Münster, Lise-Lotte Pade Hansen

  PY - 2006

  Y1 - 2006

  N2 - Der er gennemført et litteraturstudie hvor en lang række danske og udenlandske databaser er afsøgt. 45 artikler, rapporter og brochurer er identificeret, der omhandler fjernvarmens rolle i det fremtidige energisystem.Der gives korte resuméer af hver artikel/ rapport/ brochure og derudover præsenteres overblik over hvad der kan konkluderes ud fra litteraturen samlet set på områderne system, teknologi, liberalisering og CO2 kvoter.Endelig præsenteres udkast til en SWOT analyse af fjernvarmens rolle i fremtidens energisystem og der kommes med forslag til fremtidige analyser og projekter.

  AB - Der er gennemført et litteraturstudie hvor en lang række danske og udenlandske databaser er afsøgt. 45 artikler, rapporter og brochurer er identificeret, der omhandler fjernvarmens rolle i det fremtidige energisystem.Der gives korte resuméer af hver artikel/ rapport/ brochure og derudover præsenteres overblik over hvad der kan konkluderes ud fra litteraturen samlet set på områderne system, teknologi, liberalisering og CO2 kvoter.Endelig præsenteres udkast til en SWOT analyse af fjernvarmens rolle i fremtidens energisystem og der kommes med forslag til fremtidige analyser og projekter.

  M3 - Rapport

  BT - Fremtidens Fjernvarme - Litteraturstudie

  PB - Forskningscenter Risø, Afdelingen for Systemanalyse

  ER -

  Münster M, Hansen L-LP. Fremtidens Fjernvarme - Litteraturstudie. Forskningscenter Risø, Afdelingen for Systemanalyse, 2006. 29 p.