Fleretagers træhuse - Brandforhold

Anders Dragsted, Frank Markert, Finn Larsen, Peder Fynholm

Research output: Book/ReportReport

794 Downloads (Pure)

Abstract

Dette notat er udarbejdet som del af InnoBYG spireprojektet: Fleretagers Træhuse i Danmark – Er det muligt og hvad mangler?
Det overordnede mål med projektet er, at skabe et langsigtet fundament for større anvendelse af træ i fleretagers byggeri i Danmark og gøre træ til et mere naturligt valg for byggeriets parter i forhold til fleretagers byggerier, end det er i dag.
Projektdeltagerne har gennem egen erfaring, litteratur, workshops, interviews, nationale og internationale studieture samlet viden om mulighederne og udfordringerne ved at anvende træ i fleretagers byggeri. Resultaterne af dette arbejde er samlet i notater forfattet af forskellige aktører deltagende i InnoBYG spireprojektet. Projektet er udført i et samarbejde mellem Teknologisk Institut (DTI - projektleder), Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI) samt en række virksomheder og brancheorganisationer med relation til byggebranchen. Projektet er forløbet i perioden januar 2016 – december 2016.
Original languageEnglish
Number of pages27
Publication statusPublished - 2017

Bibliographical note

rapport i forbindelse med InnoByg projektet

Fingerprint

Dive into the research topics of 'Fleretagers træhuse - Brandforhold'. Together they form a unique fingerprint.

Cite this