Fiskeprodukter af høj kvalitet og med lavt indhold af salt

Ole Mejlholm, Jan Soinjoki, Niels Bøknæs, Loulia Koukou, Paw Dalgaard

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

71 Downloads (Pure)

Abstract

Kostrådene siger mere fisk og mindre salt. Et projekt viser, at nye prædiktive modeller og software bidrager til fiskeprosukter med mindre salt, bedre smag og høj fødevaresikkerhed
Original languageDanish
JournalPlus Proces
Volume2018
Issue number3
Pages (from-to)16-19
ISSN0902-5057
Publication statusPublished - 2018

Bibliographical note

5.29 Mejlholm, O., Soinjoki, J., Bøknæs, N., Koukou, I., Dalgaard, P. (2018). Fiskeprodukter af høj kvalitet og med lavt indhold af salt. Plus Proces, (3), 16-19.

Cite this

Mejlholm, O., Soinjoki, J., Bøknæs, N., Koukou, L., & Dalgaard, P. (2018). Fiskeprodukter af høj kvalitet og med lavt indhold af salt. Plus Proces, 2018(3), 16-19.