Ernæringsmæssig kvalitet af mad i skolefritidsordninger

Lene Møller Christensen, Majken Ege, Anne Vibeke Thorsen

Research output: Book/ReportReportResearch

66 Downloads (Pure)

Abstract

Skolefritidsordninger kan bidrage til at fremme den ernæringsmæssige kvalitet af børns kost ved at øge tilbuddet af fuldkornsbrød, grønt og fisk, konkluderer DTU Fødevareinstituttet i en undersøgelse af den ernæringsmæssige kvalitet af madtilbuddene i skolefritidsordninger. De måltider, som skolefritidsordninger tilbyder børnene, bidrager i gennemsnit med 5-12% af børnenes energibehov på hverdage.
Original languageDanish
Place of PublicationSøborg
PublisherDTU Fødevareinstituttet
Number of pages55
ISBN (Electronic)978-87-92763-89-1
Publication statusPublished - 2014

Bibliographical note

Lene møller Christensen, Majken Ege og Anne Vibeke Thorsen er forfattere

Cite this