Energivejledning og Energirenovering i et Håndværkerperspektiv. Et pilotstudie fra Roskilde Kommune udført i samarbejde med Grøn Puls

Avine Hassouri, Sofie Holst Gundersen, Simon Bolwig

  Research output: Book/ReportReportResearch

  172 Downloads (Pure)

  Abstract

  Denne rapport er et resultat af et pilotstudie udført af DTU Management Engineering i samarbejde med erhvervsFORUM Roskilde og Grøn Puls projektet. Studiet er støttet økonomisk af Roskilde Kommunes Klimaråd. Rapporten analyserer, fra et håndværkvirksomhedsperspektiv, muligheder og udfordringer forbundet med energivejledning og energirenovering, samt foreslår konkrete handlemuligheder for Grøn Puls. Studiet fokuserer på private boliger (enfamilieshuse) men omhandler også energirenovering af virksomheder. Det er primært baseret på en interviews af håndværkere i Roskilde Kommune, der har taget et kursus i energivejledning støttet af Grøn Puls. Kurset giver håndværkerne kompetence til at udføre energitjek og derigennem kortlægge det enkle hus´ muligheder for energirenoveringer. Når kurset er bestået kan håndværkeren kalde sig energivejleder.
  Original languageEnglish
  PublisherInstitut for Systemer, Produktion og Ledelse, Danmarks Tekniske Universitet
  Number of pages32
  Publication statusPublished - 2014

  Cite this

  Hassouri, A., Gundersen, S. H., & Bolwig, S. (2014). Energivejledning og Energirenovering i et Håndværkerperspektiv. Et pilotstudie fra Roskilde Kommune udført i samarbejde med Grøn Puls. Institut for Systemer, Produktion og Ledelse, Danmarks Tekniske Universitet.
  Hassouri, Avine ; Gundersen, Sofie Holst ; Bolwig, Simon. / Energivejledning og Energirenovering i et Håndværkerperspektiv. Et pilotstudie fra Roskilde Kommune udført i samarbejde med Grøn Puls. Institut for Systemer, Produktion og Ledelse, Danmarks Tekniske Universitet, 2014. 32 p.
  @book{d1e414ac990c475391af658773116367,
  title = "Energivejledning og Energirenovering i et H{\aa}ndv{\ae}rkerperspektiv. Et pilotstudie fra Roskilde Kommune udf{\o}rt i samarbejde med Gr{\o}n Puls",
  abstract = "Denne rapport er et resultat af et pilotstudie udf{\o}rt af DTU Management Engineering i samarbejde med erhvervsFORUM Roskilde og Gr{\o}n Puls projektet. Studiet er st{\o}ttet {\o}konomisk af Roskilde Kommunes Klimar{\aa}d. Rapporten analyserer, fra et h{\aa}ndv{\ae}rkvirksomhedsperspektiv, muligheder og udfordringer forbundet med energivejledning og energirenovering, samt foresl{\aa}r konkrete handlemuligheder for Gr{\o}n Puls. Studiet fokuserer p{\aa} private boliger (enfamilieshuse) men omhandler ogs{\aa} energirenovering af virksomheder. Det er prim{\ae}rt baseret p{\aa} en interviews af h{\aa}ndv{\ae}rkere i Roskilde Kommune, der har taget et kursus i energivejledning st{\o}ttet af Gr{\o}n Puls. Kurset giver h{\aa}ndv{\ae}rkerne kompetence til at udf{\o}re energitjek og derigennem kortl{\ae}gge det enkle hus´ muligheder for energirenoveringer. N{\aa}r kurset er best{\aa}et kan h{\aa}ndv{\ae}rkeren kalde sig energivejleder.",
  author = "Avine Hassouri and Gundersen, {Sofie Holst} and Simon Bolwig",
  year = "2014",
  language = "English",
  publisher = "Institut for Systemer, Produktion og Ledelse, Danmarks Tekniske Universitet",

  }

  Hassouri, A, Gundersen, SH & Bolwig, S 2014, Energivejledning og Energirenovering i et Håndværkerperspektiv. Et pilotstudie fra Roskilde Kommune udført i samarbejde med Grøn Puls. Institut for Systemer, Produktion og Ledelse, Danmarks Tekniske Universitet.

  Energivejledning og Energirenovering i et Håndværkerperspektiv. Et pilotstudie fra Roskilde Kommune udført i samarbejde med Grøn Puls. / Hassouri, Avine; Gundersen, Sofie Holst; Bolwig, Simon.

  Institut for Systemer, Produktion og Ledelse, Danmarks Tekniske Universitet, 2014. 32 p.

  Research output: Book/ReportReportResearch

  TY - RPRT

  T1 - Energivejledning og Energirenovering i et Håndværkerperspektiv. Et pilotstudie fra Roskilde Kommune udført i samarbejde med Grøn Puls

  AU - Hassouri, Avine

  AU - Gundersen, Sofie Holst

  AU - Bolwig, Simon

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Denne rapport er et resultat af et pilotstudie udført af DTU Management Engineering i samarbejde med erhvervsFORUM Roskilde og Grøn Puls projektet. Studiet er støttet økonomisk af Roskilde Kommunes Klimaråd. Rapporten analyserer, fra et håndværkvirksomhedsperspektiv, muligheder og udfordringer forbundet med energivejledning og energirenovering, samt foreslår konkrete handlemuligheder for Grøn Puls. Studiet fokuserer på private boliger (enfamilieshuse) men omhandler også energirenovering af virksomheder. Det er primært baseret på en interviews af håndværkere i Roskilde Kommune, der har taget et kursus i energivejledning støttet af Grøn Puls. Kurset giver håndværkerne kompetence til at udføre energitjek og derigennem kortlægge det enkle hus´ muligheder for energirenoveringer. Når kurset er bestået kan håndværkeren kalde sig energivejleder.

  AB - Denne rapport er et resultat af et pilotstudie udført af DTU Management Engineering i samarbejde med erhvervsFORUM Roskilde og Grøn Puls projektet. Studiet er støttet økonomisk af Roskilde Kommunes Klimaråd. Rapporten analyserer, fra et håndværkvirksomhedsperspektiv, muligheder og udfordringer forbundet med energivejledning og energirenovering, samt foreslår konkrete handlemuligheder for Grøn Puls. Studiet fokuserer på private boliger (enfamilieshuse) men omhandler også energirenovering af virksomheder. Det er primært baseret på en interviews af håndværkere i Roskilde Kommune, der har taget et kursus i energivejledning støttet af Grøn Puls. Kurset giver håndværkerne kompetence til at udføre energitjek og derigennem kortlægge det enkle hus´ muligheder for energirenoveringer. Når kurset er bestået kan håndværkeren kalde sig energivejleder.

  M3 - Report

  BT - Energivejledning og Energirenovering i et Håndværkerperspektiv. Et pilotstudie fra Roskilde Kommune udført i samarbejde med Grøn Puls

  PB - Institut for Systemer, Produktion og Ledelse, Danmarks Tekniske Universitet

  ER -

  Hassouri A, Gundersen SH, Bolwig S. Energivejledning og Energirenovering i et Håndværkerperspektiv. Et pilotstudie fra Roskilde Kommune udført i samarbejde med Grøn Puls. Institut for Systemer, Produktion og Ledelse, Danmarks Tekniske Universitet, 2014. 32 p.